24 Mayıs 2016, Salı 11:18:13

Anadolujet sektörün ezber bozanı oldu

Hızla değişen tüketici ihtiyaçları tüm sektörlerde ciddi değişimleri beraberinde getiriyor.
  • Herşey deneyim... Çok uçan biriyim. Yurtiçi yurtdışı. AnadoluJet ile son birkaç uçuşum gerçekten harika bir deneyim oldu. Bu süreçte evden SAW'a 14.90 TL'ye SecureDrive ile gittim. Taksi parası ile SAW'da THY Lounge'ı kullandım. Uçakların da çoğu ortada koltuk olmayan Embrarer tipi uçaklardı. Açıkçası Business uçmaktan farklı değildi. Uçakta ikram ve güleryüz. Dergi şahane..Gittiğim yerde kullanacağım araçları da Yolcu360'dan karşılaştırmalı seçtim. Daha ne olsun. Bir de Avantaj Rotası varmış. Yaz tatilimi de onunla planlamayı düşünüyorum. Yurtiçi uçuş için baktığım tek yer anadolujet.com. Bana yetiyor. Herkese tavsiye ederim. Marketing Türkiye az bile yazmış. Daha iyisini hak ediyorlar. Tebrikler AnadoluJet!
  • Thy Aoc si, sunexpress ekipleri ve minimum personel haklari. Gercekten ezber bozan.
  • Antalya ankara nedense hep 200 lu rakamlar !!!
  • + Yıkık dökük, THY'nin en eski uçaklarıyla uçuş deneyimi sundu da eklenebilir. :) Pegasus varken Anadolujet'e sadece uçakta sandwich yemeye meraklılar biner.
  • Zarar konusunda da ezber bozuyor. %83-84 gibi çok yüksek dolulukla uçup üzerne zarar ederekte ezber bozuyor. Bilanço rakamları açıklanmıyor ayrı olarak, THY'nin içinde veriliyor ama maliyetleri çok uüksek olarak sadece düşük fiyat uçarak low cost olunmaz.
  • anadolu jet projesiyle Ankaraya hizmete devame den Melih GÖKÇEK belediyecilik nasıl olur gösteriyor.
  • Pegasustan daha ucuz ve daha konforlu. Güzel gelişti daha da gelişecek..
  • Sanırım değerlendirmeyi yapan yetkililer,ezber bozan markalaşmayı başarıyla sağlayan Sunexpress ekiplerine de teşekkür etmişlerdir...

Hızla değişen tüketici ihtiyaçları tüm sektörlerde ciddi değişimleri beraberinde getiriyor. Bu değişime ayak uyduran, ezber bozarak tüketici ihtiyaçlarına yanıt veren markalar liderliği ele alırken, değişimleri görmezden gelenler ise kaybolup gidiyor. 

Önde gelen marka danışmanlarının yorumlarıyla son 10 yılın ezber bozan markaları belirlendi ve bu markalardan biri de Anadolujet oldu.

İşte Anadolujet değerlendirmesi:

ANADOLUJET:

Havayolu ulaşımı kategorisinin gelişimine büyük katkı sağladı.

Hem low cost kategorisinin gerekliliklerini yerine getirdi hem de yolcusunun uçuş kolaylığını ve rahatını düşünen yenilikler geliştirdi.
Yolcuların valizlerinin anlaşmalı kargo firmalarıyla evden alınması ve gidecekleri yere teslim edilmesi havayolu ulaşımını kolaylaştırdı.

Üniversiteli gençlerin daha özgürce ve ekonomik uçmalarını sağladı.

Yolcuların seyahat motivasyonlarına göre hem uçanlar için hem de uçulacak yerlerle ilgili faydalı bilgiler platformlarının tasarladı.
Misafirlerinin uçuş öncesi, uçuş anı ve uçuş sonrası ihtiyaç ve sorunlarıyla yakından ilgilenip her platformda onları dinledi, yakınlık göstermedi, sürekli çözüm üretti. (
marketingTurkiye)

Anadolujet sektörün ezber bozanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Dikkatli Yolcu! ~ 8 yıl önce
Herşey deneyim... Çok uçan biriyim. Yurtiçi yurtdışı. AnadoluJet ile son birkaç uçuşum gerçekten harika bir deneyim oldu. Bu süreçte evden SAW'a 14.90 TL'ye SecureDrive ile gittim. Taksi parası ile SAW'da THY Lounge'ı kullandım. Uçakların da çoğu ortada koltuk olmayan Embrarer tipi uçaklardı. Açıkçası Business uçmaktan farklı değildi. Uçakta ikram ve güleryüz. Dergi şahane..Gittiğim yerde kullanacağım araçları da Yolcu360'dan karşılaştırmalı seçtim. Daha ne olsun. Bir de Avantaj Rotası varmış. Yaz tatilimi de onunla planlamayı düşünüyorum. Yurtiçi uçuş için baktığım tek yer anadolujet.com. Bana yetiyor. Herkese tavsiye ederim. Marketing Türkiye az bile yazmış. Daha iyisini hak ediyorlar. Tebrikler AnadoluJet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M. ~ 8 yıl önce
Sezar'in hakki Sezar'a tabii, ama bu kadar reklam pompalamasaydiniz be hocam. AJ'nin ne kadar sacma uygulamalar yaptigini da bana yazdirtma. Tek tarafli bir yorum olmus.
M. ~ 8 yıl önce
Web'den alinamamasi sacmalik! Global gecinip vizyonun yerlerde olmasi bu olsa gerek.
Ezber bozan ~ 8 yıl önce
Thy Aoc si, sunexpress ekipleri ve minimum personel haklari. Gercekten ezber bozan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ezber bozan harbiden ~ 8 yıl önce
Antalya ankara nedense hep 200 lu rakamlar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolu ~ 8 yıl önce
Uçakta doluluk oranı ne kadar yüksek olursa fiyat yükseliyor şuan bir kampanya olsa Türkiye içi tüm uçuşlarda promosyon bilet ücretleri 40 tl olsa bile bizim halkımız onada pahalı der....
... ~ 8 yıl önce
+ Yıkık dökük, THY'nin en eski uçaklarıyla uçuş deneyimi sundu da eklenebilir. :) Pegasus varken Anadolujet'e sadece uçakta sandwich yemeye meraklılar biner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
E kek? Kek sevenler de binebilir. Sandviç'e 10 lira vermek istmeyenler de binebilir, çay'a para vermek istemeyenler de, güleryüzle, ciddiye alınarak, insan yerine konarak uçmak isteyenler de Anadolujet'e binebilir .
İzmirli ~ 8 yıl önce
Ben hep Anadolujetle Ankaraya 79 liraya ucuyorum git gel hemde cuma gidis pazar dönüs pegasus en az 120 lira veriyor hep haftasonuna
İzmirli ~ 8 yıl önce
Teşekkürler Anadolujet... Umarım İzmiride base yaparlar 6 uçak yeter
Zarar? ~ 8 yıl önce
Zarar konusunda da ezber bozuyor. %83-84 gibi çok yüksek dolulukla uçup üzerne zarar ederekte ezber bozuyor. Bilanço rakamları açıklanmıyor ayrı olarak, THY'nin içinde veriliyor ama maliyetleri çok uüksek olarak sadece düşük fiyat uçarak low cost olunmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 8 yıl önce
Konsolide bilançoyu detaylarını incelediniz mi?
melih gökçek ~ 8 yıl önce
anadolu jet projesiyle Ankaraya hizmete devame den Melih GÖKÇEK belediyecilik nasıl olur gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AnadoluJet ~ 8 yıl önce
Pegasustan daha ucuz ve daha konforlu. Güzel gelişti daha da gelişecek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teşekkür ~ 8 yıl önce
Sanırım değerlendirmeyi yapan yetkililer,ezber bozan markalaşmayı başarıyla sağlayan Sunexpress ekiplerine de teşekkür etmişlerdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujjet ~ 8 yıl önce
Buyuk firmalara boylesine guzel seyler kazandiran calisanlar maalesef hep unutuluyor.sunexpressin basarsi goz ardi edilmemeli ve tesekkur edilmeli bencede
.... ~ 8 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000