08 Ağustos 2019, Perşembe 15:57:53

Denizli Çardak Havalimanı kulesi savaş alanına döndü

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 6.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde Denizli Çardak Havalimanı kulesi savaş alanına döndü.
  • Seyyar kule 122.250 goreve devam
  • Bizzat Denizli gibi Deprem bölgesinde böyle binanın yıkılması yada darbe alması ALLAH'IN verdiği bir uyarıdır kimse bundan kaçmaz kaçamaz Denizli'de olmak bile o depremi hissetmek çok zordu ALLAH Yardım etsin
  • Hava trafik kontrol kuleleri stratejik yerlerdir diye biliyorum, dolayısıyla depreme en dayanıklı binalardan birisinin bu kuleler olması gerekmiyor mu?
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun. Teknigi geregi fazla salınım yapan bu yapılarda ilgili kurumumuz hiç önlem almış mı acaba ilgili teçhizatı ve personelini depremden korumak amaçlı. Biliyorum bunlar ilgili kurumu düşününce çok fantastik düşünceler olarak kalıyor.
  • Değerli çardak kule çalışma arkadaşlarım deprem anı finalde en son konuştuğunuz uçak bendim sesinizden korkunç bir şey olduğunu anladım ama burada resimleri görünce ne kadar kötü bir durumda olduğunuzu anlamamışım yinede büyük bir cesaret örneği göstererek bizimle teması kesmediğiniz için sizleri gösterdiğiniz cesaretten dolayı tebrik ediyorum...Tüm kule çalışan arkadaşlarımın kurban bayramını kutlar mutluluk içinde geçirmenizi dilerim...Saygılarımla...
  • Geçmiş olsun.
  • Herkese geçmiş olsun. Görünen manzaraya gelince , kulede tam bir vur kaç işçilik olmuş.
  • Büyük geçmiş olsun denizli halkına

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde saat 14.25'te 6.0 büyüklüğünde meydana gelen depremde Denizli Çardak Havalimanı kulesi savaş alanına döndü.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Bozkurt ilçesine bağlı Armutalanı köyüne 1,74 kilometre mesafede yaşanan 6 büyüklüğündeki deprem korku dolu anlar yaşattı. Denizli Çardak Havalimanı'nda kulesi ise depremde kullanılmaz hale geldi.

Kulenin boşaltığı ve Türk Hava Yolları'nın bu kente olan seferlerini ertelediği öğrenildi.

Yetkililer kulede çalışmalarını sürdürüyor. 

Öte yandan Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA), resmi sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Mesajda, "Denizli’de meydana gelen depremden etkilenen tüm meslektaşlarımıza ve bölge halkına geçmiş olsun" ifadeleri yer aldı.













Denizli Çardak Havalimanı kulesi savaş alanına döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Bize birsey olmaz ~ 5 yıl önce
Seyyar kule 122.250 goreve devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muratfb0420 ~ 5 yıl önce
Bizzat Denizli gibi Deprem bölgesinde böyle binanın yıkılması yada darbe alması ALLAH'IN verdiği bir uyarıdır kimse bundan kaçmaz kaçamaz Denizli'de olmak bile o depremi hissetmek çok zordu ALLAH Yardım etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 yıl önce
Hava trafik kontrol kuleleri stratejik yerlerdir diye biliyorum, dolayısıyla depreme en dayanıklı binalardan birisinin bu kuleler olması gerekmiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahsuni ~ 5 yıl önce
Bizde stratejiden çok fıtrat'ın sözü geçer. 30 yıl önce böyleydi, şimdi de böyle
Depreme ~ 5 yıl önce
Dayanıklı zaten. Yıkılan dökülen dolaplar, düşen asma tavanlar konuyla ilgisiz. İçine girip resim çekiyorsan yapı olması gerektiği gibidir.
abc ~ 5 yıl önce
geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun. Teknigi geregi fazla salınım yapan bu yapılarda ilgili kurumumuz hiç önlem almış mı acaba ilgili teçhizatı ve personelini depremden korumak amaçlı. Biliyorum bunlar ilgili kurumu düşününce çok fantastik düşünceler olarak kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FI NURAN KURT ~ 5 yıl önce
Değerli çardak kule çalışma arkadaşlarım deprem anı finalde en son konuştuğunuz uçak bendim sesinizden korkunç bir şey olduğunu anladım ama burada resimleri görünce ne kadar kötü bir durumda olduğunuzu anlamamışım yinede büyük bir cesaret örneği göstererek bizimle teması kesmediğiniz için sizleri gösterdiğiniz cesaretten dolayı tebrik ediyorum...Tüm kule çalışan arkadaşlarımın kurban bayramını kutlar mutluluk içinde geçirmenizi dilerim...Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 5 yıl önce
Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.: ~ 5 yıl önce
Herkese geçmiş olsun. Görünen manzaraya gelince , kulede tam bir vur kaç işçilik olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEI ~ 5 yıl önce
Büyük geçmiş olsun denizli halkına

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000