26 Nisan 2024, Cuma 21:39:43

THY’DE GENEL KURUL TARİHİ BELLİ OLDU

Türk Hava Yolları‘nın yıllık olağan genel kurul toplantı tarihi belli oldu.
  • Çalışanların pazar mesailerine kırmızı çizgim diyen. Çalışanlara otoban kullanmayın köy yolundan gelin diyen. Uçucu personelin yatı yaptığı otellerin kalitesini dibe vurduran başkan.
  • A Bolat inşallah yaşattıklarını yaşarsın. Kamudan gizlediğin gelirini Reis öğrenir ve seni o koltuktan alır. Sen kimsin de Cumhurbaşkanından bile bu kadar yüksek maaş alıyorsun. Basın toplantısı yap ve gerçek gelirini kamuoyuna açıkla.
  • Bu güne kadar linkedIn üzerinden gerçekleştirdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz. 1 ay ücretsiz Premium üye olmaya hak kazandınız,
  • Ya senelerdir şu Tk da kimler geldi kim ler geçti .bir tanesi tgs kayıp eşyada torpili bitiremedi . Uçuşlar da yaşadıkları sıkıntılara rağmen , kırılan , kaybolan bagajlara rağmen . Biri çıkıpta sorgulamadı bu birimde neden işçiler mutsuz , vasıfsız dl bile bilmeyen adamlar nasıl yönetici olabilir hemde işçilikle YÜCELtilip. Ama memurlar senelerce anca sorumlu olabiliyor . Bir minibüsçü geliyor harekattan , müritleri (ona biat eden ) yaverleriyle başka bir birime çökebiliyor . Feto biter başka cemaat çöker . Rize gider Giresun gelir . Bıktırdılar herseyden . Göstere göstere insanların hakkı yeniyor senelerdir bagaj hizmetlerinde . Yöneticilerin geçmişine bir bakın ya . Neden işi götüren memurlar kendi biriminde yükselemiyor . Fakat harekat kargo dan işçi memur yönetici geliyor çökebiliyor .
  • Ahmet Bolat bey söz verdiniz
  • Tss'de temizlik görevlisi ile lisans mezunu neredeyse aynı ücreti alıyor.İkisinin yaptığı iş arasinda uçurum var.Bu haksızlığa son verin artık.
  • Bolat kalıyor bilginiz olsun
  • ALIM VARMI ?
  • pazar paralarınj, haklarını , mahsup edin artık İnsaf yeter
  • Emeklisi gelmiş iş yapamayan adamları artık dinlenmeye gönderin hiç olmazsa gençlere iş açılsin.Hat bakımda özellikle istasyonlarda yaşlı amcalar işe bile gelemiyor bize lazım olacagı zamanda uçagı rötara sokuyoruz lütfen gençlere gençlere yol açın.

Türk Hava Yolları A.O. (THYAO) tarafından 26 Nisan 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde 24 Mayıs 2024 Tarihinde Yapılacak Olan 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı hakkında açıklama yapıldı.

THY tarafından KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

Ortaklığımız Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 24 Mayıs 2024, Cuma günü, saat 15:00’te Yeşilköy Mahallesi, Havaalanı Cad. No.3/1 Bakırköy/İstanbul adresindeki Genel Yönetim Binası VIP Toplantı Salonu’nda yapılmasına karar verildiği belirtildi. Yönetim kurulunun temettü dağıtılmamasına ilişkin teklifinin de görüşüleceği genel kurul gündem maddeleri şu şekilde;
Gündem Maddeleri
1 – Açılış ve Toplantı Başkanlığı’nın oluşturulması,
2 – 2023 yılı Faaliyet Raporu’nun okunması ve görüşülmesi,
3 – 2023 yılı hesap dönemine ilişkin Denetçi ve Topluluk Denetçisi’nin Bağımsız Denetim Raporlarının okunması,
4 – 2023 yılı Finansal Tablolarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması,
5 – Yönetim Kurulu’nun Ortaklığın 2023 yılı hesap ve faaliyetlerinden dolayı ibrası,
6 – 2023 yılı Kar Payı Dağıtımı’na ilişkin Yönetim Kurulu önerisinin görüşülerek karara bağlanması,
7 – Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ücretlerinin belirlenmesi,
8 – Denetçi ve Topluluk Denetçisi’nin seçimi,
9 – Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nin 12. maddesi gereğince Ortaklığımızın 3. kişiler lehine verdiği Teminat, Rehin ve İpotekler (TRİ) ve elde ettiği gelir veya menfaat hususunda hissedarlara bilgi verilmesi,
10 – Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde 2023 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında hissedarlara bilgi verilmesi ve 2024 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
11 – Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-22.1 sayılı Geri Alınan Paylar Tebliği ve 14.02.2023 tarihli duyurusu çerçevesinde yapılan hisse geri alımlarına dair bilgi verilmesi,
12 – Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği’nde yer alan 1.3.6 numaralı Kurumsal Yönetim İlkesi çerçevesinde belirtilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
13 – Dilek ve temenniler, kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
 

THY’DE GENEL KURUL TARİHİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Ahmet Bolat nasıl hatırlanacak ~ 8 gün önce
Çalışanların pazar mesailerine kırmızı çizgim diyen. Çalışanlara otoban kullanmayın köy yolundan gelin diyen. Uçucu personelin yatı yaptığı otellerin kalitesini dibe vurduran başkan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bay Bolat ~ 8 gün önce
A Bolat inşallah yaşattıklarını yaşarsın. Kamudan gizlediğin gelirini Reis öğrenir ve seni o koltuktan alır. Sen kimsin de Cumhurbaşkanından bile bu kadar yüksek maaş alıyorsun. Basın toplantısı yap ve gerçek gelirini kamuoyuna açıkla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keskin çıkış ~ 8 gün önce
Bu güne kadar linkedIn üzerinden gerçekleştirdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz. 1 ay ücretsiz Premium üye olmaya hak kazandınız,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi de geldikten sonra torpili bitirir mi . BaGajCıTgsİst ~ 9 gün önce
Ya senelerdir şu Tk da kimler geldi kim ler geçti .bir tanesi tgs kayıp eşyada torpili bitiremedi . Uçuşlar da yaşadıkları sıkıntılara rağmen , kırılan , kaybolan bagajlara rağmen . Biri çıkıpta sorgulamadı bu birimde neden işçiler mutsuz , vasıfsız dl bile bilmeyen adamlar nasıl yönetici olabilir hemde işçilikle YÜCELtilip. Ama memurlar senelerce anca sorumlu olabiliyor . Bir minibüsçü geliyor harekattan , müritleri (ona biat eden ) yaverleriyle başka bir birime çökebiliyor . Feto biter başka cemaat çöker . Rize gider Giresun gelir . Bıktırdılar herseyden . Göstere göstere insanların hakkı yeniyor senelerdir bagaj hizmetlerinde . Yöneticilerin geçmişine bir bakın ya . Neden işi götüren memurlar kendi biriminde yükselemiyor . Fakat harekat kargo dan işçi memur yönetici geliyor çökebiliyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engelli ~ 9 gün önce
Ahmet Bolat bey söz verdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tss ~ 9 gün önce
Tss'de temizlik görevlisi ile lisans mezunu neredeyse aynı ücreti alıyor.İkisinin yaptığı iş arasinda uçurum var.Bu haksızlığa son verin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEYSIN ~ 9 gün önce
Bolat kalıyor bilginiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY SPOR A.Ş'ye ~ 9 gün önce
ALIM VARMI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b.737 maX captain. ~ 9 gün önce
pazar paralarınj, haklarını , mahsup edin artık İnsaf yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dedeler ~ 10 gün önce
Emeklisi gelmiş iş yapamayan adamları artık dinlenmeye gönderin hiç olmazsa gençlere iş açılsin.Hat bakımda özellikle istasyonlarda yaşlı amcalar işe bile gelemiyor bize lazım olacagı zamanda uçagı rötara sokuyoruz lütfen gençlere gençlere yol açın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000