04 Mayıs 2024, Cumartesi 20:17:07

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'den tepki çeken paylaşım

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.
  • Etik kurulun anlamından önce nacizane değil acizane diyerek konuyu kapatmak istiyorum Bye
  • 22 senedir kartallı mutlu azınlık 41 yerden huzur hakkı alsın,Miami’de Lamborghini ye binsin diye mi Ak Partiye oy verdik? Sn Bolat geldiğinde umutlanmıştık ama çoğunluğu Kartallılardan oluşan Başkanlara 700,Başkan Yardımcılarına 500 bin maaş vererek bizi hayal kırıklığına uğrattı Emekli maaşının 10 bin asgari ücretin 17 bin lira olduğu bir ülkede bu adanalara bu paraları verirken hiç mi vicdanınız sızlamadı mı ? Kimse kusura bakmasın 2028 de size sadece Kartallılar oy verir !
  • Şirkette kim olursa olsun 41 yerden maaş alsa herkes aynı paylaşımı yapar kimse kimseyi kandırmasın İnşallah yakında F16 falan alır onu da paylaşır Allah daha çok versin Aldığı paranın 10 katını kazansın
  • Bu adamı bir türlü çözemedim. İlker Aycı getirdi, onun zamanında YK üyelikleri verildi. Kankaları Mert Dorman ve görevden alınan New York müdürüydü. Onlarla en güzel mekanlarda eğleniyordu. Aycı döneminde görev verilen herkesi biçtiler, bu hala sırıtarak devam ediyor. Adaletli olduğunu iddia eden, haksızlık yaptığımı düşünenler ahirette hakkını arayabilir diyen Bolat, dokunsana hadi Yahya’ya. Toprak seni kabul etmeyecek.
  • Mısır Firavunu bile sizin kadar yemedi. Nasıl bir cins insanlarsınız!
  • Onun arabası bunun ıstakozu umurumda değil sadece kendi bilgi becerisiyle emeğiyle bunları yapabiliyorsa… Bizlerin pazar mesaisini çok görüp, uçağın kaptanının tekniğinin kabin memurunun maaşını çok bulup bunları yapıyorlar ya ilahi adalet de onlara bu yaptıklarını ödetsin kendileri için tek dileğim bu!
  • Dinleyici İstekleri bölümünden Yahya Üstün için şımarık şarkısını istiyorum.
  • İnsanlar emekli maaşıyla zor geçinirken bu şımarıklık Allah katında sanada senin gibilere de hayır getirmez.Dünyadada ahirettede hesabı zor verirsiniz.Bolatı düşünemiyorum...
  • Yıllardır hükümeti destekleyen binlerce çalışan bunlar yüzünden CHP li oldu. Şirkette canını dişine takip çalışanlara terfi verilmez yok parasına çalışıyor binlerce insan emlak konut ev yaptı 50 bin kişi başvuru yaptı. Çok net msj 50 bin kişinin evi yok şirkette kiracı. Ama bunlar yurt içi ayrı yurt dışı ayrı evi arabası. 40 yere yönetici olurlar. 40 şirkete yönetici olacak adam bulunamıyor gibi hepsine aynı kişi olur. Haram olsun hepinize.
  • Gaza gelen tipler....

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf dikkat çekti. 

Geçtiğimiz günlerde ıstakoz, Rolex saat ve Maldivler tatili paylaşımlarıyla tartışma yaratan milletvekillerinin ardından THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün paylaşımı da tepki çekti.

Miami Beach'ten lüks araç Lamborgini bir aracı paylaşan Üstün'ün paylaşımı da tepki aldı. AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, Üstün'ün 41 ayrı şirketten 41 maaş aldığını yazmıştı.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'den tepki çeken paylaşım

Yorumlar Tüm Yorumlar (142)

nacizane ye ~ 12 gün önce
Etik kurulun anlamından önce nacizane değil acizane diyerek konuyu kapatmak istiyorum Bye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL İKTİDARI ~ 12 gün önce
22 senedir kartallı mutlu azınlık 41 yerden huzur hakkı alsın,Miami’de Lamborghini ye binsin diye mi Ak Partiye oy verdik? Sn Bolat geldiğinde umutlanmıştık ama çoğunluğu Kartallılardan oluşan Başkanlara 700,Başkan Yardımcılarına 500 bin maaş vererek bizi hayal kırıklığına uğrattı Emekli maaşının 10 bin asgari ücretin 17 bin lira olduğu bir ülkede bu adanalara bu paraları verirken hiç mi vicdanınız sızlamadı mı ? Kimse kusura bakmasın 2028 de size sadece Kartallılar oy verir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km1 ~ 12 gün önce
Şirkette kim olursa olsun 41 yerden maaş alsa herkes aynı paylaşımı yapar kimse kimseyi kandırmasın İnşallah yakında F16 falan alır onu da paylaşır Allah daha çok versin Aldığı paranın 10 katını kazansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harun Yahya ~ 12 gün önce
Bu adamı bir türlü çözemedim. İlker Aycı getirdi, onun zamanında YK üyelikleri verildi. Kankaları Mert Dorman ve görevden alınan New York müdürüydü. Onlarla en güzel mekanlarda eğleniyordu. Aycı döneminde görev verilen herkesi biçtiler, bu hala sırıtarak devam ediyor. Adaletli olduğunu iddia eden, haksızlık yaptığımı düşünenler ahirette hakkını arayabilir diyen Bolat, dokunsana hadi Yahya’ya. Toprak seni kabul etmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yahya ~ 12 gün önce
Senin ahiret inancın varmıydı?
Vatandaş ~ 12 gün önce
Mısır Firavunu bile sizin kadar yemedi. Nasıl bir cins insanlarsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlahi Adalet ~ 12 gün önce
Onun arabası bunun ıstakozu umurumda değil sadece kendi bilgi becerisiyle emeğiyle bunları yapabiliyorsa… Bizlerin pazar mesaisini çok görüp, uçağın kaptanının tekniğinin kabin memurunun maaşını çok bulup bunları yapıyorlar ya ilahi adalet de onlara bu yaptıklarını ödetsin kendileri için tek dileğim bu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRT FM den ~ 13 gün önce
Dinleyici İstekleri bölümünden Yahya Üstün için şımarık şarkısını istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap ağırdır yahya ~ 13 gün önce
İnsanlar emekli maaşıyla zor geçinirken bu şımarıklık Allah katında sanada senin gibilere de hayır getirmez.Dünyadada ahirettede hesabı zor verirsiniz.Bolatı düşünemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son 4 Yıl ~ 13 gün önce
Yıllardır hükümeti destekleyen binlerce çalışan bunlar yüzünden CHP li oldu. Şirkette canını dişine takip çalışanlara terfi verilmez yok parasına çalışıyor binlerce insan emlak konut ev yaptı 50 bin kişi başvuru yaptı. Çok net msj 50 bin kişinin evi yok şirkette kiracı. Ama bunlar yurt içi ayrı yurt dışı ayrı evi arabası. 40 yere yönetici olurlar. 40 şirkete yönetici olacak adam bulunamıyor gibi hepsine aynı kişi olur. Haram olsun hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemen ~ 13 gün önce
Gaza gelen tipler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000