08 Mayıs 2024, Çarşamba 09:41:12

Paket tur fiyarlarında büyük artık!

Türk Vatandaşlarının Tatil Planları Zorlaşıyor: Paket Tur Ücretlerinde Büyük Artış!
  • Otelci,turcu,havayolu şirketleri, lokantacı,restorancı,market,bakkal, cümle esnaf fırsatçı,maliyet çok arttı ayağına milleti soyuyorlar, onlara fırsat veren iktidar da hala koltuk derdinde,millet tepki versin gitmesin turlara,lokantalara oraya buraya görelim bakalım ne oluyor da nerede bizde öyle millet. O yüzden herşeye fahiş zam gelsin, bu millet herşeye müstehak!!!

2024 yılının Nisan ayında Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon, tatil maliyetlerini de ciddi şekilde etkiliyor. Son verilere göre, Türk vatandaşlarının tercih ettiği paket turların fiyatlarında önemli bir artış yaşandı.

Turizm sektöründeki gelişmeleri takip eden Turizm DataBank verilerine göre, yıllık enflasyon oranı yüzde 69,8'e ulaşırken, bu artış paket tur ücretlerine de yansıdı. Bir hafta ve üzeri süren yurt içi paket turların fiyatları yüzde 105 artarken, yurt dışı paket tur fiyatları da yüzde 73'lük bir artış gösterdi.

Özellikle hafta sonu kaçamakları için tercih edilen paket turlar da bu artıştan nasibini aldı. Nisan ayında hafta sonu paket tur fiyatları yüzde 70 oranında yükseldi.

Bu artışlar, Türk vatandaşlarının tatil planlarını gözden geçirmelerine ve daha uygun alternatifler aramalarına neden olabilir. Turizm sektörü ise fiyat artışlarının beraberinde getirdiği zorlukları hafifletmek için çözüm arayışlarını sürdürüyor.

Paket tur fiyarlarında büyük artık!

Yorumlar

Müstehak ~ 12 gün önce
Otelci,turcu,havayolu şirketleri, lokantacı,restorancı,market,bakkal, cümle esnaf fırsatçı,maliyet çok arttı ayağına milleti soyuyorlar, onlara fırsat veren iktidar da hala koltuk derdinde,millet tepki versin gitmesin turlara,lokantalara oraya buraya görelim bakalım ne oluyor da nerede bizde öyle millet. O yüzden herşeye fahiş zam gelsin, bu millet herşeye müstehak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000