07 Mayıs 2024, Salı 17:19:57

Türkiye ile Cezayir arasında frekans artışı anlaşması

Türkiye ve Cezayir Arasında Hava Ulaşımı İçin Yeni Anlaşma İmzalandı
  • Allah bu süreçte emeği geçen herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah. Kemal Beyden de Allah razı olsun ülkemize bir katma değer daha kazandırmış...
  • Arap kardeşimiz şu vizeyi bir kaldırsa hemen ziyaret edeceğim ülke bu,bana çok egzotik geliyor.Tunus'tan gireceğim Fas'tan çıkacağım, bu ikisi vizesiz ama Cezayir arada ayrık otu gibi duruyor.Vizesi de zor veriliyormuş, Çin gibi.
  • lisans sertifikalarınızın EASA gibi tüm dünyada kabul edilebilir hale getirilmesi, sizden belge almak için sıraya girilmesi başarı olmalı. Avrupadaki mevcut kazanımlarınızın korunamaması, Şirketlerinize avrupa veya başka ülkelerce amborgo getirilmesine seyirci kalıp, cezayir frekansını artırıyoruz denilmesi; havacılıkta ne kadar söz sahibi olduğunuzu gösteriyor.Körler sağırlar biribirini ağırlar hikayesi...
  • Tebrikler
  • Bence öncelikli olarak içinizdeki hainleri temizlemeniz lazım. Her kurumda olduğu gibi sivil havacılıktada hala var. Denetimlere gönderdiklerizi bir kontrol edin isterseniz.
  • Güzel projeler ülkemiz adına hayırlı olsun.Atamizin dediği gibi istikbal goklerdedir.
  • 1990 da IST´da sadece 9 adet körük vardi....nereden nereye. ISTIKBAL GÖKLERDEDIR anlayisini son 21 yilda sizce hangi parti tatbik etti ??? Iste size gercek ATATÜRK`cü parti !!!
  • Ülkemize nereye değer katıyor sorması? Çulsuz ülkenin sorunlu fakirleri gelse ne gelmese ne? kim bilir kaç tanesi kalıp burada bela olacak başımıza. 3 liralık bilet satıp 10 liralık cari açığa sebep olan hareketler.
  • İlk defa olumlu bir yazı gördükten sonra kayıtsız kalamadım. Süreç dahilinde; yakın zamanda yapılan, yapılmak istenen, gerçekleşmesi için bolca emek sarfedilen ilerleme isteği ve çabası; gerek yurtiçinde, sektörün de nabzını yoklayıp, Türk havacılığının ihtiyaçların farkında olup ona göre bir sonraki adım belirlemek, gerekse bugün ki gibi uluslararası ikili anlaşmalarla aynı şekilde sivil havacılığın daha da önünü açma isteği ve çabası.. hem kurum içerisinde çalışan bir personel olarak hem de havacılığa gönül vermiş bir vatandaş olarak, yapılan değişikliklerin, yapılmak istenilen yeniliklerin sonuna kadar destekçisiyim. yarının gereksinimlerinin doğru şekilde hesaplanıldığının ve hazırlıklı olunduğu inancındayım.
  • Kurumu kurum yapan, kalitesini ve kapasitesini artıran bir Genel Müdür daha önce gelmemişken, sorsan beğenmezler dünyanın iftirasını atarlar ama Herşeye rağmen çalışmaya devam eden böyle bir kişi olduğu için Allah yardımcısı olsun, çok güzel bir haber emeklerinize ellerinize sağlık

Türkiye ve Cezayir arasında hava ulaşımını artırmaya yönelik yeni bir mutabakat zaptı imzalandı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) yapılan açıklamaya göre, 7 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen müzakereler sonucunda iki ülke arasındaki haftalık 35 frekans olan sefer sayısı, 80 frekansa çıkarılan bir Mutabakat Zaptı imzalandı. Bu anlaşma ile birlikte, iki ülke arasında uçuş gerçekleştirilebilecek noktalara ilişkin kısıtlamalar da kaldırıldı.

Mutabakat Zaptı, Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ve Cezayir Sivil Havacılık Otoritesi Genel Müdürü Hakim Ganoun tarafından imzalandı.

Anlaşmanın, Türkiye ve Cezayir arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmesi ve havayolu işletmeleri için olumlu bir gelişme olması bekleniyor.

 

Türkiye ile Cezayir arasında frekans artışı anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Vecihi ~ 9 gün önce
Allah bu süreçte emeği geçen herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah. Kemal Beyden de Allah razı olsun ülkemize bir katma değer daha kazandırmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mağribi ~ 11 gün önce
Arap kardeşimiz şu vizeyi bir kaldırsa hemen ziyaret edeceğim ülke bu,bana çok egzotik geliyor.Tunus'tan gireceğim Fas'tan çıkacağım, bu ikisi vizesiz ama Cezayir arada ayrık otu gibi duruyor.Vizesi de zor veriliyormuş, Çin gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
south/tailwind/onur ~ 11 gün önce
lisans sertifikalarınızın EASA gibi tüm dünyada kabul edilebilir hale getirilmesi, sizden belge almak için sıraya girilmesi başarı olmalı. Avrupadaki mevcut kazanımlarınızın korunamaması, Şirketlerinize avrupa veya başka ülkelerce amborgo getirilmesine seyirci kalıp, cezayir frekansını artırıyoruz denilmesi; havacılıkta ne kadar söz sahibi olduğunuzu gösteriyor.Körler sağırlar biribirini ağırlar hikayesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing 737 ~ 11 gün önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha Gökçen ~ 11 gün önce
Bence öncelikli olarak içinizdeki hainleri temizlemeniz lazım. Her kurumda olduğu gibi sivil havacılıktada hala var. Denetimlere gönderdiklerizi bir kontrol edin isterseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 11 gün önce
Aynen öyle çok güzel tespit
Spiderman ~ 11 gün önce
Güzel projeler ülkemiz adına hayırlı olsun.Atamizin dediği gibi istikbal goklerdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 yil önce ~ 12 gün önce
1990 da IST´da sadece 9 adet körük vardi....nereden nereye. ISTIKBAL GÖKLERDEDIR anlayisini son 21 yilda sizce hangi parti tatbik etti ??? Iste size gercek ATATÜRK`cü parti !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş iş ~ 12 gün önce
Ülkemize nereye değer katıyor sorması? Çulsuz ülkenin sorunlu fakirleri gelse ne gelmese ne? kim bilir kaç tanesi kalıp burada bela olacak başımıza. 3 liralık bilet satıp 10 liralık cari açığa sebep olan hareketler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
-SHGM- ~ 12 gün önce
İlk defa olumlu bir yazı gördükten sonra kayıtsız kalamadım. Süreç dahilinde; yakın zamanda yapılan, yapılmak istenen, gerçekleşmesi için bolca emek sarfedilen ilerleme isteği ve çabası; gerek yurtiçinde, sektörün de nabzını yoklayıp, Türk havacılığının ihtiyaçların farkında olup ona göre bir sonraki adım belirlemek, gerekse bugün ki gibi uluslararası ikili anlaşmalarla aynı şekilde sivil havacılığın daha da önünü açma isteği ve çabası.. hem kurum içerisinde çalışan bir personel olarak hem de havacılığa gönül vermiş bir vatandaş olarak, yapılan değişikliklerin, yapılmak istenilen yeniliklerin sonuna kadar destekçisiyim. yarının gereksinimlerinin doğru şekilde hesaplanıldığının ve hazırlıklı olunduğu inancındayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 12 gün önce
Kurumu kurum yapan, kalitesini ve kapasitesini artıran bir Genel Müdür daha önce gelmemişken, sorsan beğenmezler dünyanın iftirasını atarlar ama Herşeye rağmen çalışmaya devam eden böyle bir kişi olduğu için Allah yardımcısı olsun, çok güzel bir haber emeklerinize ellerinize sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000