04 Ocak 2018, Perşembe 13:45:31

Pegasus yolcularını uyardı

Pegasus Havayolları, 1 Mart'tan itibaren Check-In ve Boarding kapanış sürelerinin değişeceğini duyurarak yolcularını uyardı.
  • Sabiha Gökçen havalimanının yoğunluğu ortada e malum güvenlik kontrolleri de ortada ,e bildiğiniz üzere kontuar kuyruklarıda ortada..Pegasus un yolcuları uyarmasına gerek yok ki zaten İstanbul dan uçan her aklı selim insan zaten bunu yapar..
  • Ya bu deveyi gudersin... Ya bu diyardan gidersin... Tercih senin
  • Sakın pegasustan bilet almayın pegasus pişmanlıktır
  • Pendikte oturuyorum niye Ankara için bilet alayım ki senden hızlı trenle 4 saat ama havalimanında bekle iki saat Uçsun bi saat merkeze git bi saat ikisi de aynı çıkıyor saat olarak ama uçak yolculuğunda iyi ihtimaller göz önüne alındı yani o zaman sizi neden tercih edelim söyler misin sebastian
  • Sabiha o kadar dolu oluyor ki anlatamam.. 60 dakikayı pasaport kontrol sırasında harcıyosun zaten
  • 1-sabıha gökçen havalinanı alt yapısı elverişli bu duruma 2-pegass saw kontuardaki 1 yolcunun chek-in işlemi sayısı buna uygun mu 3- saw kontuar sayısı yeterlı mi 4-pegsus yolcu profılı buna uygun mu 5-serkan ölçek öldü mü ıssız acun kaldı mı ?
  • Ic hatlardan gelip yurtdisina devam eden Transit yolcular Arada Iki Saat mola olup bu sure icinde pasaport kontrolun da beklemek zorunda kalirsa ne olacak? Bunu defalarca yasadim. Insanlar kuyrukta yumruk yumruga. Sanki ülke de pasaport kontrol Polisi kalmamis. Pegasus olarak once yolcularinizin pasaport kontrolu sirasinda saatlerde izdirap cekmemeleri icin caba gostereceginize erken gel diyorsunuz. Bu Transit Ucus lar icin cozum degil.
  • Böyle low-cost uçan havayolları için rötar çok önemlidir. Rötarın minimuma inmesi havayolu karını artırır ve fiyatlara yansır. Bu yüzden böyle yoğun meydanlarda bu tarz değişikliklere gidilmesi çok normaldir. Sizleri şu saçma sapan faydacı düşünceden çıkıp akılcı düşünceye davet ediyorum. Saygılarımla
  • Geçen aynısı oldu kaynımı almıştınız demeyin sonra erken gelin erken
  • Ben pegasusla iki sefer yolculuk yaptim ucak iyi ama ilgi alaka sifir ucakta hersey cok pahali

Pegasus Havayolları, 1 Mart'tan itibaren Check-In ve Boarding kapanış sürelerinin değişeceğini duyurarak yolcularını uyardı.

Pegasus'tan yapılan açıklama:

Tüm Kanallarda Check-In ve Boarding Kapanış Süreleri 1 Mart 2018 Tarihinden İtibaren Değişecektir.

Değerli Misafirlerimiz,

Check-in (uçuşa kayıt) ve boarding (uçuşa kabul) kapanış süreleri 1 Mart 2018 tarihinden itibaren aşağıdaki tabloda belirtilen şekilde değişecektir.

Check-in (Uçuşa Kayıt) Kanalları Check-in (Uçuşa Kayıt) Kapanış Süreleri 
Kiosk Uçuş saatinden 45 dk önce 
İnternet Uçuş saatinden 60 dk önce
Yurt İçi Kontuar Uçuş saatinden 45 dk önce
Yurt Dışı Kontuar Uçuş saatinden 60 dk önce

Boarding (Uçuşa Kabul) Kapanışı ise yurt içi ve yurt dışı tüm uçuşlar için uçuş saatinden 20 dk önce olacak şekilde güncellenecektir.

1 Mart'tan itibaren yukarıda belirtilen sürelerde check-in ve boarding işlemlerinizi tamamlamış olmaya özen gösteriniz.

Tüm uçuşlarınız için uçuşa kabulünüz (boarding) öncesinde havalimanı güvenlik kontrol noktalarındaki aramalar, uçuş kayıt (check-in) işlemleri, varsa özel hizmet taleplerinizin karşılanması, pasaport işlemleri ve uçuşa biniş kapısına ulaşım için yeterli zaman ayırmanız ve belirtilen sürelerde uçuşa biniş kapısında hazır olmanız gerekmektedir. Uçağınızın biniş kapısı kalkış saatinden 20 dakika önce uçuşa kapanacaktır.

Bu nedenle uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için uçağınızın kalkış saatinden yurt içi uçuşlarınız için en az 2 saat önce, yurt dışı uçuşlarınız için en az 3 saat önce havalimanında bulunmanızı öneririz.

İyi uçuşlar dileriz.

Pegasus yolcularını uyardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

İyi de oldu ~ 6 yıl önce
Sabiha Gökçen havalimanının yoğunluğu ortada e malum güvenlik kontrolleri de ortada ,e bildiğiniz üzere kontuar kuyruklarıda ortada..Pegasus un yolcuları uyarmasına gerek yok ki zaten İstanbul dan uçan her aklı selim insan zaten bunu yapar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin ~ 6 yıl önce
Ya bu deveyi gudersin... Ya bu diyardan gidersin... Tercih senin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medine ~ 6 yıl önce
Sakın pegasustan bilet almayın pegasus pişmanlıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 6 yıl önce
Biletini THY iki katına al, rahat rahat gidersin..
Komik ~ 6 yıl önce
Pendikte oturuyorum niye Ankara için bilet alayım ki senden hızlı trenle 4 saat ama havalimanında bekle iki saat Uçsun bi saat merkeze git bi saat ikisi de aynı çıkıyor saat olarak ama uçak yolculuğunda iyi ihtimaller göz önüne alındı yani o zaman sizi neden tercih edelim söyler misin sebastian

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes ~ 6 yıl önce
Senin gibi Ankara yolcusu mu?
Sizi cahiller ~ 6 yıl önce
Sabiha o kadar dolu oluyor ki anlatamam.. 60 dakikayı pasaport kontrol sırasında harcıyosun zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw harekat uzmanı ~ 6 yıl önce
1-sabıha gökçen havalinanı alt yapısı elverişli bu duruma 2-pegass saw kontuardaki 1 yolcunun chek-in işlemi sayısı buna uygun mu 3- saw kontuar sayısı yeterlı mi 4-pegsus yolcu profılı buna uygun mu 5-serkan ölçek öldü mü ıssız acun kaldı mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peri ~ 6 yıl önce
Ic hatlardan gelip yurtdisina devam eden Transit yolcular Arada Iki Saat mola olup bu sure icinde pasaport kontrolun da beklemek zorunda kalirsa ne olacak? Bunu defalarca yasadim. Insanlar kuyrukta yumruk yumruga. Sanki ülke de pasaport kontrol Polisi kalmamis. Pegasus olarak once yolcularinizin pasaport kontrolu sirasinda saatlerde izdirap cekmemeleri icin caba gostereceginize erken gel diyorsunuz. Bu Transit Ucus lar icin cozum degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 6 yıl önce
Böyle low-cost uçan havayolları için rötar çok önemlidir. Rötarın minimuma inmesi havayolu karını artırır ve fiyatlara yansır. Bu yüzden böyle yoğun meydanlarda bu tarz değişikliklere gidilmesi çok normaldir. Sizleri şu saçma sapan faydacı düşünceden çıkıp akılcı düşünceye davet ediyorum. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaynım ~ 6 yıl önce
Geçen aynısı oldu kaynımı almıştınız demeyin sonra erken gelin erken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acemi ~ 6 yıl önce
Ben pegasusla iki sefer yolculuk yaptim ucak iyi ama ilgi alaka sifir ucakta hersey cok pahali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer ~ 6 yıl önce
firmalarda satışlı ürünler çok mu ucuz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000