24 Ocak 2024, Çarşamba 12:03:30

Pegasus'ta işçilere yapılan zam oranı belli oldu

Pegasus Havayolları'nda işçilere yapılacak zam belli oldu.
  • Kardes hostes olaydin o zaman Seni kandirip isci mi yaptilar?
  • TGS her yerde ağlamayın gidenin yeri doluyor rahat olun beğenmeyen nankörlük yapan varsa kapının yeri belli
  • TGs hak edeni verir inşallah. Bide acıklayın artık sanki devlet sırrı
  • İşçi iki maaş kaptan hostese 3 maaş ikramiye (maaşları zaten yüksek) veren yönetim. Yine işçiyi mağdur edecektir .o yüzden çok beklentiye girmemek lazım her zamanki gibi en fazla % 50 .he hayal kurmak isteyen varsa %70 VS.hayale devam keeeee
  • Kim nasıl yonetirse maşallahı var iyi takiptesiniz bende takipteyim lakin yaptığım yorumları paylasmiyosunuz korkunuzmu var biseylerden anlamıyorum ben çalışan olarak korkmuyosam sizlerde bir sayfa yönetimi olaraktan bir şeylerden korkmayin paylaşın sesimizi duyurun aracı olun ama nerde size para verenler oldukça rant oldukça yandaş oldukça sizler yiyici oldukça biz herzaman sesimizi duyuramayiz
  • Artik tgs ye alim var mi yorumlari, yerine Pegasus isci alimi var mi yorumlarini gorecegiz diye dusunuyorum :) Umarim isci ve emekci kardeslerimiz cok daha fazlalarini da kazanirlar.
  • Günde 10 mesai içinde 14 uçak yapan kaç ton üstünden geçen adamların farkı olmalı tgs uçak altında adam kalmdi bu yorumu beğenmem adamlar adam değildir.
  • Arkadaşlar çok umutlanmayın adamlar zamdan önce işe alım ilanı açtılar.Sırf bak kapıda binler bekliyor diyebilmek için:)
  • Bizim yönetim okusun bu haberi! Bunun altında yapılacak zamla yine istifalar gelir
  • Tis çoktan imzalandı bugün yazarlar beklentinin cooooook altında kaldık geçmiş olsun . Ne istedilerse vermiş sendika hatta bunlar çok oldu bazılarını protokolle verelim danışıklı olduğumuz çok belli olmasın dediler :)

Pegasus Havayolları'nda işçilere yapılacak zam belli oldu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Pegasus işçi olarak çalışan personele yüzde 53 oranında zam kararı aldı. Ayrıca 2300 Lira olan vardiya primi de 4100 Lira'ya çıkarıldı.

Böylece Pegasus'ta işçi maaşları vardiya primi hariç 24 Bin Lira seviyesine çıktı.

Diğer departmanlarda maaş artış oranları ise henüz belirlenmedi.

©AirportHaber

Pegasus'ta işçilere yapılan zam oranı belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

3maas ikramiye ~ 3 ay önce
Kardes hostes olaydin o zaman Seni kandirip isci mi yaptilar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meşhur tgs ~ 3 ay önce
TGS her yerde ağlamayın gidenin yeri doluyor rahat olun beğenmeyen nankörlük yapan varsa kapının yeri belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAK ~ 3 ay önce
TGs hak edeni verir inşallah. Bide acıklayın artık sanki devlet sırrı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isci ~ 3 ay önce
İşçi iki maaş kaptan hostese 3 maaş ikramiye (maaşları zaten yüksek) veren yönetim. Yine işçiyi mağdur edecektir .o yüzden çok beklentiye girmemek lazım her zamanki gibi en fazla % 50 .he hayal kurmak isteyen varsa %70 VS.hayale devam keeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport yönetim tgs ~ 3 ay önce
Kim nasıl yonetirse maşallahı var iyi takiptesiniz bende takipteyim lakin yaptığım yorumları paylasmiyosunuz korkunuzmu var biseylerden anlamıyorum ben çalışan olarak korkmuyosam sizlerde bir sayfa yönetimi olaraktan bir şeylerden korkmayin paylaşın sesimizi duyurun aracı olun ama nerde size para verenler oldukça rant oldukça yandaş oldukça sizler yiyici oldukça biz herzaman sesimizi duyuramayiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son soz Kralin ~ 3 ay önce
Artik tgs ye alim var mi yorumlari, yerine Pegasus isci alimi var mi yorumlarini gorecegiz diye dusunuyorum :) Umarim isci ve emekci kardeslerimiz cok daha fazlalarini da kazanirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsci ~ 3 ay önce
Günde 10 mesai içinde 14 uçak yapan kaç ton üstünden geçen adamların farkı olmalı tgs uçak altında adam kalmdi bu yorumu beğenmem adamlar adam değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeytanın elçisi ~ 3 ay önce
Arkadaşlar çok umutlanmayın adamlar zamdan önce işe alım ilanı açtılar.Sırf bak kapıda binler bekliyor diyebilmek için:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 ay önce
Bizim yönetim okusun bu haberi! Bunun altında yapılacak zamla yine istifalar gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tis ~ 3 ay önce
Tis çoktan imzalandı bugün yazarlar beklentinin cooooook altında kaldık geçmiş olsun . Ne istedilerse vermiş sendika hatta bunlar çok oldu bazılarını protokolle verelim danışıklı olduğumuz çok belli olmasın dediler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000