02 Aralık 2016, Cuma 09:27:05

Pegasus'un A320neo siparişinde son durum

Pegasus Havayolları'nın 4 yıl önce verdiği tarihi sipariş olan Airbus A32neo uçaklarının 5'incisi teslim edilmeye hazırlanıyor.
  • naneye suç atıp duruyorsunuz hala anlayamıyorsunuz arkadaslar butun plan proje ali sabancıya ait hangi şirket sahibinin haberi olmadan bi ceo imzalar atıp onu atın bunu atın burayı kapatın diye ahkam keser nane sadece maşa haybat kabul etmeyince gönderdi naneyi getirdi.
  • Ali bey,ben yoksam benim şansım da yok artık sizde...
  • Bu kafayla giderseler meydan geniş oparasyonu ramppe bagladin gecikme yok prsln yeterli ... personeli dinleyen varmi yemek yiyebiliyormu ....şef müdür ucak yuluyormu izaha gerek yok önümüz kış yayınlamak istemediğim çoook cekiimlerim var biraz daha sabır bir iki konu ile havacılık PGS de ayaklar altında adamciligin bukadari pes A rastirsinlar bulguya raslamamak muamma sapına kadar burdayiz
  • Havayolu şirketlerimizin özelikle THY ve PEGASUS acaba bugünkü dolar tırmanışı o siparişleri verdiği tarihlerde olsaydı bu uçakları alırmıydı dolar kuru üzerinden alacağı uçakların maliyeti hergün artıyor tam bir çılgınlık Pegasus 100 uçak THY 180 artı opsiyonlu siparışler şimdi kara kara düşünsünler
  • Parasını çalışanlardan çıkartırlar. Semerin heybesine bir yük daha bindi, çalışın Pegasus köleleri..
  • Önümuzdeki yaz calisanlara Allah sabir versin yeni yönetimin calisma sekli belli az personel cok is. Cok fena ucurcaklar bizi :) zaten insanlik disi ucuslar vermeye basladilar.programlarda goruyoruz cenevre ustu malatya veriyorlar duyuyoruz bilader hic mi vicdaniniz yok :)
  • Airport baska resim bulamadinizmi?D-AVVP tescilli ucagi koyuyorsunuz.Turk firmasi hatirlatirim.Biraz geride kaldiniz heralde.Pegasusa da hayirli olsun insallah dolu ucarlar.
  • siparis verildi mecbur alacak ucak sirasina girmek kolay mi? pgs kuculmek ister miydi? az bilin de konusun
  • İşten çıkar, yalan yere işe alma sonra uçak al oh ne ala memleket.
  • Geldiklerı gıbı giderler... !!!

Bu siparişin TC-NBA tescilli ilk uçağını ise 4 yıllık bekleyişin ardından geçtiğimiz yaz teslim almıştı. Pegasus Havayolları daha sonra TC-NBB, TC-NBC ve TC-NBD kuyruk tescilli uçakları filosuna katmıştı.

Halihazırda 4 adet Airbus A320neo'su bulunan Pegasus Havayolları önümüzdeki günlerde TC-NBF kuyruk tescilli "AYDA" isimli uçağını teslim alacak.

Pegasus Havayolları daha sonra ise TC-NBE, TC-NBG, TC-NBH ve TC-NBI kuyruk tescilli uçaklarını ilerleyen dönemde filosuna katacak.

AirportHaber

Pegasus'un A320neo siparişinde son durum

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

off ~ 7 yıl önce
naneye suç atıp duruyorsunuz hala anlayamıyorsunuz arkadaslar butun plan proje ali sabancıya ait hangi şirket sahibinin haberi olmadan bi ceo imzalar atıp onu atın bunu atın burayı kapatın diye ahkam keser nane sadece maşa haybat kabul etmeyince gönderdi naneyi getirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
off ki ne off! ~ 7 yıl önce
İlk geldiği günden beri o belli zaten, herkesin bildiği de gördüğü de o. Yoksa ne diye alakasız sektör dışı birisini getirsin, sayın cinAli.
Of ki ne off ~ 7 yıl önce
Sarı kuyruk dersem ~ 7 yıl önce
Ali bey,ben yoksam benim şansım da yok artık sizde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarı kuyruk ~ 7 yıl önce
Allahım cok umrundasın ya hala ben yoksam oda yok buda yok umarım gerçekten yok olur
Sarı kuyruk ~ 7 yıl önce
Rica etsem acaba bütün uçtuğu hatları kapatırmısın
hadibe 48 ~ 7 yıl önce
Bu kafayla giderseler meydan geniş oparasyonu ramppe bagladin gecikme yok prsln yeterli ... personeli dinleyen varmi yemek yiyebiliyormu ....şef müdür ucak yuluyormu izaha gerek yok önümüz kış yayınlamak istemediğim çoook cekiimlerim var biraz daha sabır bir iki konu ile havacılık PGS de ayaklar altında adamciligin bukadari pes A rastirsinlar bulguya raslamamak muamma sapına kadar burdayiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 7 yıl önce
MD ile BU kendini kurtarmak için bütün gecikmeleri misafir hizmetlerinden vermeye devam etsin sayın NANE bunlarıda bir inceleyin ramp gibi üstün bir projeyi siz nasıl buldunuz merak ediyorum BU nunda tazminatı yükseliyor haberiniz olsun küçülme ya sözde
. ~ 7 yıl önce
Sn NANE Havacılık hakkında ne biliyor ki? Market hesabından dolayıdır, yaptıkları.
Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
Havayolu şirketlerimizin özelikle THY ve PEGASUS acaba bugünkü dolar tırmanışı o siparişleri verdiği tarihlerde olsaydı bu uçakları alırmıydı dolar kuru üzerinden alacağı uçakların maliyeti hergün artıyor tam bir çılgınlık Pegasus 100 uçak THY 180 artı opsiyonlu siparışler şimdi kara kara düşünsünler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Parasını çalışanlardan çıkartırlar. Semerin heybesine bir yük daha bindi, çalışın Pegasus köleleri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kontrol km2 ~ 7 yıl önce
Önümuzdeki yaz calisanlara Allah sabir versin yeni yönetimin calisma sekli belli az personel cok is. Cok fena ucurcaklar bizi :) zaten insanlik disi ucuslar vermeye basladilar.programlarda goruyoruz cenevre ustu malatya veriyorlar duyuyoruz bilader hic mi vicdaniniz yok :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşler kötü ~ 7 yıl önce
Para lazım, çalışsın köleler..
km ~ 7 yıl önce
yillarca oyle calistik.daha fazla para kazaniyorsun ama.eyiceye sor bakalim sana bordroyu gostersin:)
O devir yok artık ~ 7 yıl önce
Easa çalışma saatlerine sınırlama getiriyor
German ~ 7 yıl önce
Airport baska resim bulamadinizmi?D-AVVP tescilli ucagi koyuyorsunuz.Turk firmasi hatirlatirim.Biraz geride kaldiniz heralde.Pegasusa da hayirli olsun insallah dolu ucarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siparis ~ 7 yıl önce
siparis verildi mecbur alacak ucak sirasina girmek kolay mi? pgs kuculmek ister miydi? az bilin de konusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 7 yıl önce
İşten çıkar, yalan yere işe alma sonra uçak al oh ne ala memleket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogukan ~ 7 yıl önce
Napsin parasi 4 yil once odenmis ucaklari almasin mi ?
Ulu önderin SÖZÜ ~ 7 yıl önce
Geldiklerı gıbı giderler... !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafan karışmış ~ 7 yıl önce
Sen sözün kullanıldıgı yeri karıştırmışsın :)
He he ~ 7 yıl önce
Ayak işleri müdürlüğü diye bir departmanda açsınlar oraya atanırsınız artık hep birlikte ! Bana laf yetiştireccegıne gıt İNGİLİZCE CALIŞ SINAVA GİRCEN...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000