07 Eylül 2023, Perşembe 15:22:37

Ryanair CEO'suna pastalı saldırı

Avrupalı hava yolu şirketi Ryanair'in CEO'su O'Leary, Brüksel'de çevreci aktivistlerin "pastalı saldırısına" maruz kaldı.
  • Kesin reklam olsun diye kendisi tutmuştur kadınları.
  • Şu durumda bile yapılan PR çalışmasına bakar mısınız? "Vay alçaklar. Terörist bunlar. Utanmaz arlanmazlar" yerine"Kullandıkları krema bile yapay. Nasıl çevreci bunlar? Siz gelin İrlanda'ya kremanın gerçeğini tadın" demek harika bir cevap. Bizimkilere kapak olsun! Bu durumda kime sıcak bakılır dersiniz?
  • Burada olsa hain,terörist,birliğimize kast etmiş düşman bilmem ne derler hapse bile atarlar...

Avrupalı hava yolu şirketi Ryanair'in CEO'su O'Leary, Brüksel'de çevreci aktivistlerin "pastalı saldırısına" maruz kaldı.,

Avrupa'nın en büyük havayolu şirketlerinden Ryanair'in Üst Yöneticisi (CEO) Michael O'Leary, Brüksel'deki Avrupa Birliği (AB) Komisyonu önünde çevreci aktivistlerin "pastalı saldırısına" uğradı.

O'Leary, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e hitaben, Avrupa'daki havacılık uygulamaları konusunda bir dilekçe sunmak için Brüksel'e geldi. Bu sırada AB Komisyonu binası önünde bazı gazetecilere açıklama yapmaya hazırlanan O'Leary'ye çevreci iki kadın aktivist yaklaştı.

Aktivistler, ellerindeki pastaları O'Leary'nin yüzüne ve sırtına yapıştırdı. Aktivistlerden biri, "Belçika'ya hoş geldin. Uçakların çevreyi kirletmesini durdurun." diye bağırdı ve olay yerinden uzaklaştı.

"Kullandıkları krema yapay"

Yüzüne krema bulanan O'Leary ise alaycı şekilde, "Hiç bu kadar sıcak karşılanmamıştım. Ancak maalesef bu kişiler çevreciler ve kullandıkları krema ise yapay. Yolcularımızı kremanın daha iyi olduğu İrlanda'ya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

Olaydan sonra Ryanair'in sosyal medya hesabında da O'Leary'nin yüzüne pasta bulaşmış fotoğrafıyla bir mesaj paylaşıldı.

Mesajda, "Ryanair'in 2023 kışı için 7 yeni rotasını kutlamak üzere sıcak karşılama. Yolcular, yeni rotalarımızdan ve dilekçeden öyle mutlu ki bunu pastayla kutluyor." ifadesi yer aldı.

Ryanair, Belçika'daki Charleroi Havalimanını merkezlerinden biri olarak kullanıyor ve buradan Avrupa'daki çok sayıda kente uçuş düzenliyor.

Ancak son aylarda Brüksel'deki Ryanair operasyonları, pilotların ve diğer çalışanların grevleriyle gündeme geliyor. Çalışma şartlarında düzeltme isteyen çalışanlar, 14-15 Eylül'de de grev düzenlemeye hazırlanıyor.

Ryanair CEO'suna pastalı saldırı

Yorumlar

Kaptan ~ 8 ay önce
Kesin reklam olsun diye kendisi tutmuştur kadınları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PR'ın gücü ~ 8 ay önce
Şu durumda bile yapılan PR çalışmasına bakar mısınız? "Vay alçaklar. Terörist bunlar. Utanmaz arlanmazlar" yerine"Kullandıkları krema bile yapay. Nasıl çevreci bunlar? Siz gelin İrlanda'ya kremanın gerçeğini tadın" demek harika bir cevap. Bizimkilere kapak olsun! Bu durumda kime sıcak bakılır dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medeniyet farkı ~ 8 ay önce
Burada olsa hain,terörist,birliğimize kast etmiş düşman bilmem ne derler hapse bile atarlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000