23 Haziran 2023, Cuma 15:33:33

Sunexpress Avrupa'nın en iyi tatil havayolu seçildi

SunExpress Üst Yöneticisi Max Kownatzki: "Misafirlerimizin beklenti ve taleplerini dikkatle dinlemeye, havada ve yerde ürün ve hizmetlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.
  • En iyi teknik olarak da biz seçiyoruz egolu müdürleri yalaka yandaşları ile en başarılı teknik.
  • Ödül alırken hepimiz, bonus dağıtılırken biz 1.6 siz 0.75. Yerde ve teknikte bunlara hayırdır diyebilen bir erkek yok. Ne yapılan işe saygıları var ne de çalışan insana. Kaplama şahane ama içi çürük bir sistem...
  • Ekipler mutsuz , şirketten ayrılmak için yer arayan onlarca kaptan ve fo , yemek sorununu hala tam çözememiş bir yönetim , verdiği “euro kuru zammı” anında eriyen bir maaş düzeni.. ama elimizde best leisure airline pankartları ile toplantılara devam :)
  • SunExpress’in önü çok açık. Umarım WizzAir kadar büyür.
  • Çalışanlar olarak zam istiyoruz. Yanlış bilgilerlerle, maillerle yüzde 20 zam yaptık demekle olmuyor. İnsan aklıyla dalga geçmeyin.

SunExpress Üst Yöneticisi Max Kownatzki: "Misafirlerimizin beklenti ve taleplerini dikkatle dinlemeye, havada ve yerde ürün ve hizmetlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 'Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri'nde 'Avrupa’nın En İyi Tatil Hava Yolu' ödülüne layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından yıllık olarak açıklanan ödüller, yolcu memnuniyetini ölçmek üzere gerçekleştirilen global ölçekli anket sonucu ile belirleniyor.

Bu yıl Eylül 2022-Mayıs 2023 tarihleri arasında 100 ülkeden 20 milyonun üzerinde yolcunun katılımıyla yapılan online ankette SunExpress, 'Avrupa'nın En İyi Tatil Hava Yolu' seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Üst Yöneticisi (CEO) Max Kownatzki, söz konusu ödülün, müşterilerine sundukları ürün ve hizmet standartlarının kalitesinin bir göstergesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Bu ödülün doğrudan yolculardan gelen geri bildirimlere dayanması ve bu vesileyle tüm ekiplerimizin özverili çalışmalarının misafirlerimiz tarafından takdir edildiğini görmek bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Bizi tercih eden değerli misafirlerimize ve her gün aynı tutku ve profesyonellikle misafirlerimize en iyi şekilde hizmet veren ekibimize teşekkür ederim.

Misafirlerimizin beklenti ve taleplerini dikkatle dinlemeye, havada ve yerde ürün ve hizmetlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'den 30 ülkede 60 destinasyona ve 175’ten fazla rotaya aktarmasız uçuş sunan SunExpress, bu yaz uçuş ağına 26 yeni rota ekledi.

Bu yaz sezonunda eklediğimiz 26 yeni rota ile şimdiye kadarki en geniş uçuş ağımıza ulaştık. Hem geniş uçuş ağımızla hem de hizmet kalitemizle Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden turizme değer katmaya ve misafirlerimizi Türkiye’nin tarihi güzellikleri, kültürel mirası, eşsiz mutfağı ve doğası ile buluşturmaya devam ediyoruz.'

Sunexpress Avrupa'nın en iyi tatil havayolu seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ben ~ 10 ay önce
En iyi teknik olarak da biz seçiyoruz egolu müdürleri yalaka yandaşları ile en başarılı teknik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Telekomcu ~ 10 ay önce
Ödül alırken hepimiz, bonus dağıtılırken biz 1.6 siz 0.75. Yerde ve teknikte bunlara hayırdır diyebilen bir erkek yok. Ne yapılan işe saygıları var ne de çalışan insana. Kaplama şahane ama içi çürük bir sistem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 10 ay önce
Ekipler mutsuz , şirketten ayrılmak için yer arayan onlarca kaptan ve fo , yemek sorununu hala tam çözememiş bir yönetim , verdiği “euro kuru zammı” anında eriyen bir maaş düzeni.. ama elimizde best leisure airline pankartları ile toplantılara devam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikker ~ 10 ay önce
SunExpress’in önü çok açık. Umarım WizzAir kadar büyür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 10 ay önce
Çalışanlar olarak zam istiyoruz. Yanlış bilgilerlerle, maillerle yüzde 20 zam yaptık demekle olmuyor. İnsan aklıyla dalga geçmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000