17 Eylül 2014, Çarşamba 14:38:02

SENDİKA İLE THY TEKNİK YENİDEN MASAYA OTURDU

Hava-İş Sendikası, THY Teknik A.Ş yetkilileriyle pesonelin mesai sorunlarını görüşmek üzere yeniden bir araya geldi. Görüşmeden yine sonuç alınamadı. Taraflar, Kurban Bayramı sonrası yeniden masaya oturacak.
  • kolelige dewam
  • Sendika neden THY Teknik ile görüşüyor ki? Direk gidip hükumetle görüşsünler, nasılsa Ak Parti ne derse o oluyor. Kimi isterlerse onunla çalışılıyor ve şartları da kendileri belirliyor. Mesela THY Teknik'in yeni gümrükçüsü Ak Parti milletvekilinin firması. al gülüm ver gülüm..
  • lisansı ,geniş gövde tipi,iyi ingilizcesi ve en az 3 sene tecrübesi olup hala o şirkette çalışanları anlamıyorum.kardeşim dünya büyük. yeni fırsatlar arayın
  • Bol keseden organizasyon semâsı, herkese bol bol müdürlük Baskanlik, şirket şirket degil sanki holding. Çalışana gelince, çalısma Suresi ve dinlenme saati. Bu kadar çalışana düşman ve Çalışanın aldığı parada gözü olan başka bir yönetim yoktur Dünya'da.
  • sendika beyoğlu 6.noterini oynuyor...herşeye evet...bunun için gelmedilermi?...
  • Şirkette memur yokmuş gibi sayılıp bütün yükü teknisyenin sırtına bindiren bir yönetime sahibiz. Nedendir bilinmez yukarıda klimalı odasında deri koltuğunda oturan gününün %90 haber okur gibi mail okuyan memur bizden daha değerli nasıl adalettir nasıl görmemezliktir anlamış değilim
  • Yönetici tayfasına gelince tasarruf yok teknisyene gelince mi tasarruf var, hepinizin maaşını teknisyenler ödüyor be utanmazlar, ne yapıyorsunuz da şirket size para ödüyor, külliyen zararsınız, şu şirket sizlerden bir kurtulsa ne kar eder.
  • Konuyu açabilir misiniz? Detaylı
  • Bizde uçucular olarak haftalık 45 saatin üstünde mesai yapmak istemiyoruz(60 saati buluyor çoğu zaman nerdeyse ve sayısız pas uçuşların dönüşünde öesaiye eklenmeyen 3 saat beklemeler büyük ayıp!) arkanızdayız ve hakkınızı almalısınız!!!
  • beyler hat bakımada siz ao dan aş ye geçin yüzde onyedi hat bakım primi alacagız hele bi imzalayın hamdi babanız sizi çok seviyor diyorlardı.. ne oldu verdiler mi?

Hava-İş Sendikası, THY Teknik A.Ş. yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda personelin mesai durumu yeniden masaya yatırıldı.

Hava-İş, dün gerçekleştirilen toplantı sonrası bugün üyelerini bilgilendirmek amacıyla bir açıklama yayınladı. Yayınlanan açıklamada, "16.09.2014 tarihinde Teknik A.Ş. çalışanı üyelerimizi yakından ilgilendiren ve 09.09.2014 tarihinden bu yana Hava-İş Sendikası yönetimi olarak hassasiyetle üzerinde durduğumuz mesai saatlerinde yapılmak istenen yeni düzenlemelere ilişkin Teknik A.Ş. yetkilileri ile tekrar bir araya geldik.

Siz değerli üyelerimizle daha önce de paylaşmış olduğumuz itirazlarımızı tekrar dile getirdiğimiz bu görüşme neticesinde Teknik A.Ş. yöneticilerinin İş Kanunu ve TİS kapsamı içerisinde kalmak koşul ve taahhütleri ile söz konusu düzenlemeyi yeniden değerlendirmek üzere Kurban Bayramı sonrasına kadar istedikleri süreyi ve sonrasında tekrar görüşmeyi kararlaştırmış bulunuyoruz.

Yeniden bir araya gelinceye kadar çalışma saatleri ve vardiyalarda herhangi bir değişiklik yapılmayacağının teminatıyız. Özellikle iş barışı, çalışanlar arası eşitlik ilkesi, haftalık yasal çalışma sınırı olan 45 saate riayet edilmesi, Cumartesi çalışmalarının çalışan üyelerimizin moral ve motivasyonu üzerinde oluşturacağı negatif etkiler konularındaki hassasiyetlerimizin Teknik A.Ş. yönetimi tarafından da anlayışla karşılanmasını memnuniyet verici bulmaktayız.

Haksız ve hukuksuz her türlü uygulamaların küçük büyük demeden hiçbirine müsaade etmeyeceğimizi, tüm üyelerimizin bilgisine sunuyor, kamuoyunda kasıtlı bir şekilde sendikamızı yıpratma ve itibarsızlaştırma gayretinde olan tüm tarafların art niyet senaryolarını dikkatle izleyip bertaraf edecek tedbirleri almaya her zaman hazır olduğumuzu ilan ediyoruz." denildi.

SENDİKA İLE THY TEKNİK YENİDEN MASAYA OTURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
kolelige dewam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 10 yıl önce
Sendika neden THY Teknik ile görüşüyor ki? Direk gidip hükumetle görüşsünler, nasılsa Ak Parti ne derse o oluyor. Kimi isterlerse onunla çalışılıyor ve şartları da kendileri belirliyor. Mesela THY Teknik'in yeni gümrükçüsü Ak Parti milletvekilinin firması. al gülüm ver gülüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
try ~ 10 yıl önce
lisansı ,geniş gövde tipi,iyi ingilizcesi ve en az 3 sene tecrübesi olup hala o şirkette çalışanları anlamıyorum.kardeşim dünya büyük. yeni fırsatlar arayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bol keseden organizasyon semâsı, herkese bol bol müdürlük Baskanlik, şirket şirket degil sanki holding. Çalışana gelince, çalısma Suresi ve dinlenme saati. Bu kadar çalışana düşman ve Çalışanın aldığı parada gözü olan başka bir yönetim yoktur Dünya'da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAY LAY LOM ~ 10 yıl önce
sendika beyoğlu 6.noterini oynuyor...herşeye evet...bunun için gelmedilermi?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AS ~ 10 yıl önce
Şirkette memur yokmuş gibi sayılıp bütün yükü teknisyenin sırtına bindiren bir yönetime sahibiz. Nedendir bilinmez yukarıda klimalı odasında deri koltuğunda oturan gününün %90 haber okur gibi mail okuyan memur bizden daha değerli nasıl adalettir nasıl görmemezliktir anlamış değilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 10 yıl önce
Yönetici tayfasına gelince tasarruf yok teknisyene gelince mi tasarruf var, hepinizin maaşını teknisyenler ödüyor be utanmazlar, ne yapıyorsunuz da şirket size para ödüyor, külliyen zararsınız, şu şirket sizlerden bir kurtulsa ne kar eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Konu ne? ~ 10 yıl önce
Konuyu açabilir misiniz? Detaylı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizde uçucular olarak haftalık 45 saatin üstünde mesai yapmak istemiyoruz(60 saati buluyor çoğu zaman nerdeyse ve sayısız pas uçuşların dönüşünde öesaiye eklenmeyen 3 saat beklemeler büyük ayıp!) arkanızdayız ve hakkınızı almalısınız!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat bkm ~ 10 yıl önce
beyler hat bakımada siz ao dan aş ye geçin yüzde onyedi hat bakım primi alacagız hele bi imzalayın hamdi babanız sizi çok seviyor diyorlardı.. ne oldu verdiler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ht ~ 10 yıl önce
babayımı aldılarki :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000