08 Mart 2017, Çarşamba 10:12:51

THY'den kadın yolculara sürpriz

Türk Hava Yolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadın yolcularına özel bir sürpriz hazırladı.
  • Dünya Emekçi Kadınlar Günü... şunu bir öğrenin, bu gün kutlama değil, bir anma günüdür... oturup okuyun bir de o gün nerede olmuş, o gün ne için özel bir gün yapılmış; her şey gibi bunun içini de boşaltıyorsunuz.
  • THY filosu sinyal veriyor. Geniş gövdede yeni uçak yatırımı yapılmadı. Dar gövdede de A320Neo serisi ve B 737 Max teslimatları da ötelenirse baştan sonra yaşı genç ama model olarak demode uçaklardan oluşacak filo.
  • Saç saç paraları Leyla'ya
  • haksız yere işten attığın kadın çalışanlarında dahil mi bu kutlamaya thy
  • bence THY Almanya ya inat 1 tane 330 u yakmalı!
  • kabin ekibi hanimlari inim inim inlet yolcuya jest yap tebrikler
  • Kadınlar gününde bir kadın olarak cezalandırılıyorum.Sabah Ankara Esenboğa Hava limanında 8:20 Adana uçağıyla seyahat edecektim.Güvenlik kontrolünün yoğunluğundan dolayı saat 8:00 de kapıdaydık .4 kişiydik.İsim anansu bile yapılmadan kapılar kapatılmış görevli gitmişti.Uçak apronda körük bağlıydı.Görevliyi bulamadığımız için uçağa binemedik.Biletimiz yandı.Saat 16:00 uçağına yeniden bilet almak zorunda kaldık eşimle.Adanadaki tüm işlerimiz kaldı.Maduriyetimizin gideilmesini rica ediyorum.
  • Iyiki dogduk
  • Muhteşem bir jest..Tebrik ederim THY. Keşke bugün uçuşum olsaydı :)

Türk Hava Yolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadın yolcularına özel bir sürpriz hazırladı. 

8 Mart 00.00 itibarı ile, İstanbul çıkışlı 50’den fazla uçuşta, ekonomi sınıfı bilete sahip kadın yolcular kendileri için özel olarak hazırlanan çiçek ve markalamalı kontuarda, sürpriz bir şekilde Business sınıfına upgrade ediliyor. Özellikle uzun uçuşlarda, uçaklardaki yer durumuna ve kontuara varış sırasına göre check-in işlemlerini yapmaya gelen kadın yolcular sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşıyor. Türk Hava Yolları yetkilileri gün içerisinde 200’ün üzerinde kadın yolcuyu bu şekilde upgrade edeceklerini belirtti.

Türk Hava Yolları, Kadınlar Günü’nde yerde başladığı kutlamalara gökyüzünde de devam ediyor.  İstanbul çıkışlı uçuşlardaki tüm misafirlerine ‘’Dünya Kadınlar Günü’nde, siz mutlu olun diye.’’ mesajını taşıyan çikolatalar ikram ederken, kabin ekipleri tarafından yapılan uçak içi anonslar ise kadınlar gününe renk kattı.

Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları Kadınlar Gününe özel olarak bugün dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin standında büyük bir zeytin ağacı yerleştirip kadın ziyaretçilerden mesaj kartlarına en sevdiği kadının ismini, onu neden çok sevdiğini ve onunla beraber uçmak istediği TK destinasyonunu yazmalarını istiyor. Yapılan çekiliş sonucunda 20 talihli kadın yolcuya gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecek.

THY'den kadın yolculara sürpriz

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Saygıyla.. ~ 7 yıl önce
Dünya Emekçi Kadınlar Günü... şunu bir öğrenin, bu gün kutlama değil, bir anma günüdür... oturup okuyun bir de o gün nerede olmuş, o gün ne için özel bir gün yapılmış; her şey gibi bunun içini de boşaltıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Filo ~ 7 yıl önce
THY filosu sinyal veriyor. Geniş gövdede yeni uçak yatırımı yapılmadı. Dar gövdede de A320Neo serisi ve B 737 Max teslimatları da ötelenirse baştan sonra yaşı genç ama model olarak demode uçaklardan oluşacak filo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah be ~ 7 yıl önce
şu an eldeki uçakları çıkarmaya çalışıyoruz farkında mısınız acaba? durumları biraz toparlayalım yeni siparişler verilecektir yakın zamanda.
Paraları ~ 7 yıl önce
Saç saç paraları Leyla'ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ey thy!! ~ 7 yıl önce
haksız yere işten attığın kadın çalışanlarında dahil mi bu kutlamaya thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bence ~ 7 yıl önce
bence THY Almanya ya inat 1 tane 330 u yakmalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operasyoncu ~ 7 yıl önce
250.000.000 $ lık aletten mi bahsediyodunuz ???
THY ~ 7 yıl önce
Ne olacak 330 yakınca? Almanya'mı sallanacak? Sen çok meraklıysan altındaki BMW, VW , Audi'yi yaksana..Kahvehane yaklaşımı ile buraya yazmayın..
A9 ~ 7 yıl önce
Biraz sıkar.. .. Yakamazlar
~ 7 yıl önce
Aramıza Airbus un Alman firması olduğunu düşünen cahiller katılmış.
Emin ol ~ 7 yıl önce
Zeki Mürende seni görecektir uçağı yakınca..
Reklam ~ 7 yıl önce
Reklam kokan hareketler bunlar.
Mıstaa ~ 7 yıl önce
Beni yak herşey yak herkesi yak... bir kıvılcım yeter ver hazırım bak. Ama 330 u yakma la.
eren ~ 7 yıl önce
kabin ekibi hanimlari inim inim inlet yolcuya jest yap tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şerif'e kesler ~ 7 yıl önce
Kadınlar gününde bir kadın olarak cezalandırılıyorum.Sabah Ankara Esenboğa Hava limanında 8:20 Adana uçağıyla seyahat edecektim.Güvenlik kontrolünün yoğunluğundan dolayı saat 8:00 de kapıdaydık .4 kişiydik.İsim anansu bile yapılmadan kapılar kapatılmış görevli gitmişti.Uçak apronda körük bağlıydı.Görevliyi bulamadığımız için uçağa binemedik.Biletimiz yandı.Saat 16:00 uçağına yeniden bilet almak zorunda kaldık eşimle.Adanadaki tüm işlerimiz kaldı.Maduriyetimizin gideilmesini rica ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siz ~ 7 yıl önce
Check in ve biletleme islemleri zten kapanmis oldugu icin normal daha erkeb gidersiniz bundan sonra. 8 Mart Kadınlar gününüz kutlu olsun
ZAMANA UYUM ~ 7 yıl önce
Oradan kalkan babanızın uçağı olmadığı İÇİN erken gideceksin alana hanımefendi. Biletlerin önünde ardında yazılanı da zahmet edip okuyacaksınız.. Öyle "körük daha bağlıydı, almadılar" yok...
hemen!! ~ 7 yıl önce
mağduriyetinizi hemen gideriyorum! tc kimlik no ve hesap numaranızı yazın halledeyim!
Bilginiz olsun... ~ 7 yıl önce
Uçakta sefer saatine 15 dakika önce yolcu alımı durur. Aksi halde belediye otobüsüne döner. Kapı kapatmak için tüm çalışanlar dakikalar ve saniyelerle yarışırken kusura bakmayın da sizi bekleyemezler. İsim anonsunu duymama ihtimaliniz de oldukça yüksek güvenlik kontolünden geçmemişseniz. Onun için iç hatlarda minimum 45 dakika dış hatlarda da 1 saat denir. Siz üzerlerine 15 dakika daha koyarsanız hiç sorun yaşamazsınız. Saygılar
Hh ~ 7 yıl önce
Ablam vaktinde gel mağdur olma. Bi yerlerinizi sallamadan alana gelin hanım gibi de binin. Kendi garajınız değil hiçbir yer
Canıtın ~ 7 yıl önce
Ablacım kusura bakma da 20 dakika öncesinden gelsen o kalabalıkta ancak bisiklete binersin uçağa değil
Ne demek uçak kalktı ~ 7 yıl önce
Yıllardır checkin de görevliyim checkin yaparım da bir türlü şu uçağını kaçıran yolcu pişkinligini anlayamadım. .. bi de "sen benim kim olduğumu biliyor musin " derler ya ... yani 188 yolcu bindi uçağa bir seni almadılar diye mi suçlu şimdi o kadar insan. .. zaman kontrolü ablacim zaman. .. belediye otobüsüne binmiyorsun. ..
K ~ 7 yıl önce
Iyiki dogduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mn ~ 7 yıl önce
Erkek sagolsun
Bilge ~ 7 yıl önce
Muhteşem bir jest..Tebrik ederim THY. Keşke bugün uçuşum olsaydı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000