25 Ekim 2023, Çarşamba 16:13:03

DHMİ'nin Teftiş Semineri bu yıl Trabzon'da yapılıyor

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan Teftiş Semineri bu yıl Trabzon’da yapılıyor.
  • teftiş için en dandik havalimanının olduğu ili seçtiniz herhalde!
  • Ne varsa bu Trabzon da

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan Teftiş Semineri bu yıl Trabzon’da yapılıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Koru Tesisleri'nde gerçekleştirilen seminerin açılışında konuşan DHMİ Teftiş Kurulu Başkanı Erdinç Kahraman, seminer vesilesiyle meslektaşlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bakanlığın bağlı, ilgili ve ilişkili kuruluşları arasında iletişim ve etkileşimin devam etmesine yönelik temennide bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ilgili ve ilişkili kuruluşlarından Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ) ve TÜRKSAT A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlarının da katıldığı seminer 4 gün sürecek.

Seminerde, Teftiş Kuruluna yeni katılan müfettiş yardımcılarının uyum sürecinin hızlandırılması, müfettişlerin mevzuat bilgilerinin güncellenmesi ve uygulamada yaşanan sorunların irdelenerek, personeli teşvik edici bir ödüllendirme sisteminin geliştirilebilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuluyor. Seminerde KTÜ öğretim üyeleri tarafından mesleğe ilişkin çeşitli konularda sunumlar yapılıyor.

DHMİ'nin Teftiş Semineri bu yıl Trabzon'da yapılıyor

Yorumlar

kuleli ~ 6 ay önce
teftiş için en dandik havalimanının olduğu ili seçtiniz herhalde!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 6 ay önce
daire başkanıyım diyor daire başkanı Tımarhanede yatan bir hasta 6 mayıs yazarak İDAM ediyor. DHMİ ruh sağlığı hastanesidir, tımarhanedir. 6 mayıs örgütüdür. 12. 500 kişilik örgütler mahalle mahalle karantinaya aldık Sağlık Bakanlığı olarak hepsinin görev süresi 7 yıldır devletle ilgileri yok bunların e devlette memur gözükmüyorlar. Savcılığa şikayet ediyorlar bu 12.500 kişiyi, görev süreniz 7 yıldır diyoruz halen giriyorlar çıkıyorlar, alkol- madde testi yapanların da 7 yılı doldu. Mobbing baskı şiddet. Mahalle mahalle karantinaya aldık 86 milyon nüfus ömür boyu bu 12.500 kişiyi DHMİ genel müdürlüğüne ismini soyisimini alıp şikayet ediyoruz. Maske, iğne, vakti zamanı gelince DELİ GÖMLEĞİ giydirecekler yüzbinlerce PKK/KCK militanına. Bu adamlar 4 yıllık fakülte /yüksekokul mezunu değil 12.500 kişilik örgütler... Üyelerimiz Tatca, havalimanı Müdürleri, müdür yardımcılarının ösym mezuniyet Kpss Yds lerini merak ediyor 86 milyon nüfus. Tımarhanede bu hafta. 12.500 kişilik örgütler istedikleri zaman girip çıkıyorlar DHMİ ye uçak, helikopter, iha düşürüyorlar sosyal medya fenomenleri hepsi. Yani bunlar ösym yerleştirme sonucu ile yerleşmemiş. Pilotları da kabin memurlarını de 657 4c minik hava trafik kontrolörleri gibi DELİ yapmaya çalıştılar yıllarca. Bu adamların tımarhaneye çevirdiğini herkes biliyor. Baskın yapıyorlar her havalimanına... Tımarhanede yatan hastalar ile çalışıyor ösym yerleştirme sonucu ile yerleşenler, bu kurumda. Normal bir kurum değil bu kurum.
DHMİ ~ 6 ay önce
Ne varsa bu Trabzon da

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000