07 Mayıs 2019, Salı 17:21:46

Antalya yeni simülatör merkezine kavuştu

Antalya yepyeni bir simülatör merkezine kavuştu. go2fly uçuş simülatör merkezi bugün resmen açıldı.
  • Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, yolun açık olsun...
  • uçuşların gerçek pilotlar eşliğinde yapıldığını öğrendim başarılar...
  • Gayet basarili. Perde cok buyuk, kokpitteymissiniz hissini eksiksiz yaratiyor. Software ve ekipmanlarin calisirligi cok basarili. Database ler guncel. Lisansi olsa mcc egitimi verilebilcek duzeyde simulator.Bence ufak ama tek eksigi, ucus kontrollerindeki hissin tam anlamiyla 1e1 olmayisi. Buda olusturulursa, tip egitimi alinan, lisansli simulatorlerden tek farki motion kalir. Elinize saglik. Muazzam bir is cikarmissiniz ortaya..
  • FTD yani fixed training device diyoruz buna..Bence güzel olmuş..Saatlik ücretini merak ettim..Bir ara uğrayıp denemek isterim...Genç arkadaşlar için iyi bir başlangıç eğitimi fırsatı...Hevesli olanlar için de güzel bir motivasyon kaynağı olabilir.
  • özellikle pilot adayları için çok faydalı olacağını düşünüyorum havayollarına geçiş öncesi pratik yapabilir, merak ettikleri konuları danışabilir ve ileri safhalar için daha hazırlıklı olabilirler, hayırlı olsun...
  • Körü körüne yapılan olumsuz eleştirileri dikkate almayın sayın yatırımcı lütfen. Herşey böyle küçük bir ofisle başlar sonrasında bir bakmışsınız hangar haline gelirsiniz. İhtiyaç var mı? Var! Sektör kendi ihtiyaçlarını kendi çözmeye çalışıyor, birileri de bir yerinden tutmaya çalışıyor. Ne yazık ki bizde her eleştiri direk motivasyon ve baltalama üzerine olduğu için... Neyse hayırlı olsun sektöre...
  • Fiyat ne kadar saatlik.mi nasil oluyor ucretlendirme
  • Merhabalar ; sumulatorumuz EASA onayli degildir. Fakat oyun amaclı da değildir. Havayollarına haZıtlık yapan pilotlarımıza CEM içerikli eğitim desteği veriyoruz . Bunun dışında CEM ve mülakat, DLR desteği hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Ilaveten , bazı havayolları ground school safhasında , normal ve non-normal prosedür çalışmalarında destek oluyoruz. Son olarak da tabi ki tüm havacılık sevdalılarını merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
  • Artık evlerdeki bilgisayar, dev ekran ve jostik takımları bunlardan daha işlevsel. Tavsiyem cafe hizmeti sunmaları yoksa yakında kapatırlar.
  • Simülatör asker kökenli mi?

Antalya yepyeni bir simülatör merkezine kavuştu. go2fly uçuş simülatör merkezi bugün resmen açıldı.

go2fly Uçuş Simülatör Merkezi bugün kapılarını açarak resmen hizmete başladı. Boeing B737NG uçağı ile aynı uçuş hissi veren simülatör, havacılık meraklılarının yanı sıra Antalyalı pilot ve pilot adaylarına da gerçeğe yakın uçuş deneyimi sunacak.

Merkez, Antalya Muratpaşa Lara'da hizmet verecek. 









Antalya yeni simülatör merkezine kavuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Tebrik ederim ~ 5 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, yolun açık olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin ~ 5 yıl önce
uçuşların gerçek pilotlar eşliğinde yapıldığını öğrendim başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denedim ~ 5 yıl önce
Gayet basarili. Perde cok buyuk, kokpitteymissiniz hissini eksiksiz yaratiyor. Software ve ekipmanlarin calisirligi cok basarili. Database ler guncel. Lisansi olsa mcc egitimi verilebilcek duzeyde simulator.Bence ufak ama tek eksigi, ucus kontrollerindeki hissin tam anlamiyla 1e1 olmayisi. Buda olusturulursa, tip egitimi alinan, lisansli simulatorlerden tek farki motion kalir. Elinize saglik. Muazzam bir is cikarmissiniz ortaya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37cpt ~ 5 yıl önce
FTD yani fixed training device diyoruz buna..Bence güzel olmuş..Saatlik ücretini merak ettim..Bir ara uğrayıp denemek isterim...Genç arkadaşlar için iyi bir başlangıç eğitimi fırsatı...Hevesli olanlar için de güzel bir motivasyon kaynağı olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 5 yıl önce
özellikle pilot adayları için çok faydalı olacağını düşünüyorum havayollarına geçiş öncesi pratik yapabilir, merak ettikleri konuları danışabilir ve ileri safhalar için daha hazırlıklı olabilirler, hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 5 yıl önce
Körü körüne yapılan olumsuz eleştirileri dikkate almayın sayın yatırımcı lütfen. Herşey böyle küçük bir ofisle başlar sonrasında bir bakmışsınız hangar haline gelirsiniz. İhtiyaç var mı? Var! Sektör kendi ihtiyaçlarını kendi çözmeye çalışıyor, birileri de bir yerinden tutmaya çalışıyor. Ne yazık ki bizde her eleştiri direk motivasyon ve baltalama üzerine olduğu için... Neyse hayırlı olsun sektöre...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kidemli harekat memuru ~ 5 yıl önce
Fiyat ne kadar saatlik.mi nasil oluyor ucretlendirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
go2fly_sim ~ 5 yıl önce
Merhabalar ; sumulatorumuz EASA onayli degildir. Fakat oyun amaclı da değildir. Havayollarına haZıtlık yapan pilotlarımıza CEM içerikli eğitim desteği veriyoruz . Bunun dışında CEM ve mülakat, DLR desteği hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz. Ilaveten , bazı havayolları ground school safhasında , normal ve non-normal prosedür çalışmalarında destek oluyoruz. Son olarak da tabi ki tüm havacılık sevdalılarını merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem? ~ 5 yıl önce
burada bahsi geçen Cem kim?
Aday ~ 5 yıl önce
Peki öğretmenlerinizin durumu nedir?
Go ~ 5 yıl önce
İşlevi önemli.Bilen bilmeyen sorgulamış.Adam bir yatırım yapmış.İhtiyaca binaen.Nesini sorguluyorsunuz ki?
.. ~ 5 yıl önce
Motion yok gibi görünüyor. Gerçeğe yakın demek için en azından motion lazım diye düşünüyorum. Motion var mı acaba?
Bektas Cpt ~ 5 yıl önce
Hayirli olsun, biz ayni projeyi yapmayi dusunurken siz baslamissiniz bile . Tekrar hayirli olsun. Bilen bilmeyen bos bos konusuyor burada. Sakin aldiris etmeyin lutfen. Sizin gibi girisken insanlara bu ulkenin ihtiyaci var.
Oyun konsolu ~ 5 yıl önce
Artık evlerdeki bilgisayar, dev ekran ve jostik takımları bunlardan daha işlevsel. Tavsiyem cafe hizmeti sunmaları yoksa yakında kapatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evdeki sistem ~ 5 yıl önce
Evinde pc ye pmdg kurup, 1000 liralik joystick ile oynadigin bilgisayar oyunu ile, nerdeyse 100 bin euroluk ekipmani, ve yazilimi karsilastirmak gercekten cok yerinde olmus :) Gecen gun ruyamda ucusa gittim, cok gercekci bir ruyaydi, onuda logbooka yaziyim bari :))
Beğeniler ~ 5 yıl önce
Begenmemezlik sayısını görünce bir reklam olduğu ortada:)), ben sozumdeyim siz cafe hizmeti verin. Ismi de cafe için uygun go2fly fly fly, ara ara mfö nün reklam şarkısını açarsanız tam olur. Fly bye...
. ~ 5 yıl önce
Simülatör asker kökenli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000