13 Nisan 2024, Cumartesi 16:15:56

Taşbaş kaptan göklere veda etti

Pegasus Havayolları Kaptan Pilotu Cahit Taşbaş dün 44 yılın ardından son uçuşunu gerçekleştirerek gökyüzüne veda etti.
  • Diğer sosyal medya platformlarında da bu haber var ,altına yorum yazamıyoruz ,kimliğimiz belli olacak diye .Taşbaş ve çetesi çevresi geniş ve kinci .kimliğimiz deşifre olurda ekmeğimiz ile oynanır diye korkuyoruz .AirPort’a ise hakaret olmadan düşüncelerimizi yazabiliyoruz .keşke SFI da olmadaydı tamamen kurtulsaydık .zor bir adam .pilotluğu ,hocalığı berbat .insanlığı sıfır . Bu arada bu haberi para ile yaptırdığına dair ciddi şüphelerim var .Taşbaş üst devrelerinden emekli veya vefat eden çok değerli kaptanlar vardı .onlara yazılmış yorumlar ne kadar zorlama haber yapılmasa Taşbaş ‘a yazılamayacak .sevmeyeni çok .gereksiz bir şahsiyet bence .
  • Olduğuna bir çoğumuz sevindik! SFI olursa kırdığı kalpleri onarsın, helallik alsın. İşi zor. ,
  • Oldukça kaba, insanlara simülatörde, uçuşlarda hakaretamiz konuşan, şirketi babasının çiftliği gibi gören, insanlara kötü muamelede master degree bir şahsiyet. Yaptıklarını sokakta yapmayı bir denemesini isterdim.
  • Haber niteliği olmayan gereksiz bir haber. Çalışmış ve emekli olmuş, o kadar.
  • Elinde tuttuğun bir tek hava kuvvetleri ve subay olman aslinda
  • Hadi birkac yil daha sfi sonra???? Bos yasnmis bir hayat, Pegasus turizm
  • NE GARİP DEĞİL Mİ ? BİR ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ; SAYILARI BİNLERE ULAŞAN KAPTANLARDAN HERGÜN BİRİLERİ SESSİZ SEDASIZ EMEKLİ OLUYOR AMA BAZILARI PARLATILIYOR ????????
  • Cahit kaptanım size emeklilik hayatınızda herşeyden önce sağlık mutluluk ve huzur dilerim artık Bodrum Akyarlarda daha çok görüşmek dileğiyle
  • 113 demek Cahit komutan demektir, Cahit komutan demek 113 demektir. Bu filoya nazar degmesin !! Hocam su camiada tanitan ve sevilen ender kisilerdensiniz. Gaz kollari rolantide,hook asagida, kuyruk parasutu acik !
  • olarak devam ederler, bırakmazlar kolay kolay.! Sevenleri olduğu kadar sevmeyeni de çoktur. En azından artık yerde !
Pegasus Havayolları Kaptan Pilotu Cahit Taşbaş dün 44 yılın ardından son uçuşunu gerçekleştirerek gökyüzüne veda etti. 
 
Hava Harp Okulu’ndan 1980 yılında mezun olan kaptan Taşbaş Hava Kuvvetleri’nde 19 yıl görev yaptı. Görev süresince, şu an envanterden kaldırılmış olan RF-4 keşif uçaklarıyla uçmuş ve hatta bu uçak özelinde kendi adıyla yayınlanan bir ders kitabı da kaleme aldı. 
 
1995-1999 yılları arasında Almanya’da AWACS erken uyarı ve kontrol uçakları kullanmış, binbaşı rütbesiyle emekli olduğunda sivil havacılığa geçiş yaparak Pegasus Havaolları’nda kaptan pilot ve öğretmen olarak çalışmaya başladı
 
Taşbaş, 5 Nisan 2024 te Sabiha İstanbul-İzmir-İstanbul uçuşu ile toplam 21.300 saat 44 yıllık uçuş kariyerine veda etti.

















Taşbaş kaptan göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Yaşa AirPort ~ 7 gün önce
Diğer sosyal medya platformlarında da bu haber var ,altına yorum yazamıyoruz ,kimliğimiz belli olacak diye .Taşbaş ve çetesi çevresi geniş ve kinci .kimliğimiz deşifre olurda ekmeğimiz ile oynanır diye korkuyoruz .AirPort’a ise hakaret olmadan düşüncelerimizi yazabiliyoruz .keşke SFI da olmadaydı tamamen kurtulsaydık .zor bir adam .pilotluğu ,hocalığı berbat .insanlığı sıfır . Bu arada bu haberi para ile yaptırdığına dair ciddi şüphelerim var .Taşbaş üst devrelerinden emekli veya vefat eden çok değerli kaptanlar vardı .onlara yazılmış yorumlar ne kadar zorlama haber yapılmasa Taşbaş ‘a yazılamayacak .sevmeyeni çok .gereksiz bir şahsiyet bence .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 14 gün önce
Olduğuna bir çoğumuz sevindik! SFI olursa kırdığı kalpleri onarsın, helallik alsın. İşi zor. ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaba insan ~ 15 gün önce
Oldukça kaba, insanlara simülatörde, uçuşlarda hakaretamiz konuşan, şirketi babasının çiftliği gibi gören, insanlara kötü muamelede master degree bir şahsiyet. Yaptıklarını sokakta yapmayı bir denemesini isterdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 15 gün önce
Haber niteliği olmayan gereksiz bir haber. Çalışmış ve emekli olmuş, o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elinde ~ 15 gün önce
Elinde tuttuğun bir tek hava kuvvetleri ve subay olman aslinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee sonra ~ 15 gün önce
Hadi birkac yil daha sfi sonra???? Bos yasnmis bir hayat, Pegasus turizm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Em. Kpt. ~ 15 gün önce
NE GARİP DEĞİL Mİ ? BİR ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ ; SAYILARI BİNLERE ULAŞAN KAPTANLARDAN HERGÜN BİRİLERİ SESSİZ SEDASIZ EMEKLİ OLUYOR AMA BAZILARI PARLATILIYOR ????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aras Karadağ ~ 15 gün önce
Cahit kaptanım size emeklilik hayatınızda herşeyden önce sağlık mutluluk ve huzur dilerim artık Bodrum Akyarlarda daha çok görüşmek dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
113sq ~ 15 gün önce
113 demek Cahit komutan demektir, Cahit komutan demek 113 demektir. Bu filoya nazar degmesin !! Hocam su camiada tanitan ve sevilen ender kisilerdensiniz. Gaz kollari rolantide,hook asagida, kuyruk parasutu acik !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SFI ~ 16 gün önce
olarak devam ederler, bırakmazlar kolay kolay.! Sevenleri olduğu kadar sevmeyeni de çoktur. En azından artık yerde !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baska bir kaptan ~ 15 gün önce
"Sevmeyeni de çoktur"ne demek? Bir kaptan niçin sevilir? Lay lay lom olduğu için mi? Bir diğeri yanındakine birşeyler kazandırmak için çabalıyorsa, bunu sert bir tavırla yapıyorsa o adam kötü kaptan mı? Maalesef bizde tarz/üslup ve kişilik kavramları hep birbirine karışır. Hayatta kalmamı sağlayacak bir bilgi sunan sert bir kaptanı, yumuşak davranan, içten pazarlıklı karaktersiz bir kaptana tercih ederim. Cahit hocanın o tür iki yüzlü bir insan olmadığını biliyorum. Kendisine esenlikler dilerim.
Ağzınıza sağlık ~ 15 gün önce
Kesinlikle sıkıntı olsa bile en azından uçuş güvenliği etkilenmeyecek artık…
Pilot ~ 15 gün önce
Az sovmedim… neyse
Başka bir kaptan ~ 7 gün önce
Halt etmişsin sen .pedagojinin p’sinden haberin yok .yetişkin eğitiminden hiç haberin yok görülen .git simülatöre sana sert tavırla öğretsin çok istiyorsan .hee kaldı ki ne biliyor ki ne öğretecek ayrı bir konu .kimse kimsenin eğitim adı altında uşağı deyil .ne oldum delisi olmayın diyeceğim ama olmuş ve değişme düzelme yaşını çoktan geçmişsiniz .teneşir sırayla gelmiyor ama deyim yerinde olacak .SİZLERİ ve SİZİN GİBİ insanlıktan nasibini almayanları TENEŞİR PAKLASIN …keşke yaşıtlarınızdan öğretmen gibi öğretmenleri örnek almayı başarsaydınız …laf yarışına girip yazma fena gerildim .daha fazla polemik olmasın ….

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000