29 Mart 2024, Cuma 09:56:47

THY 9 yıllık aradan sonra o hattı yeniden açtı

Türk Hava Yolları, Libya'nın başkenti Trablus'taki Mitiga Uluslararası Havalimanı'na yeniden uçuşlar başlattı.
  • tgs ye alim var mi baskanim
  • Sonunu düşünen kahraman olamaz... Haydi kabin memuru amir kaptan fo arkadaşlar çıkın şu sarı sendikadan korkmadan çekinmeden HAVASENe bir şans verelim bundan daha kötü ne olabilir, baktik o da aynı,yeni bir alternatif bulunur....hep korkarak bugünlere geldik hiçbir iş ve kurum vazgeçilmez değildir ve de olmamalı da... Her yerde iş te buluruz gerekirse. Dünyayı gezip görüyoruz herkes kabin memuru amir kaptan mı taşıdığımız insanlar?...
  • Kim gidecek Libya ya ?siz önce ülke içindeki havalimanlarına uçuş düzenleyin .örneğin Çanakkale yeni havalimanı binası yapıldı pist uzatıldı yüzlerce personel çalışıyor fakat Çanakkale İstanbul seferleri konulmuyor.lafa gelince Çanakkale turizm şehri.peki turist Çanakkale ye nasıl gelecek?uçak yok gemi yok tren yok.geceleri İstanbul havalimanında onlarca uçak yatıyor,o uçakları gece içhatlarda ülke içinde ki şehirler e gönderseler ertesi sabah erkenden o uçaklar tekrar İstanbul a dönse hem THY kazanır hem hizmet olur,fakat yöneticiler Libya ,Afrika ülkeleri gibi yolcunun olmadığı yerlere seferler düzenliyorlar .eğer günün birinde THY satılırsa bu yöneticilere iyi şanslar dilerim.THY kazanç amaçlı bir şirket.iş olsun diye seferler koymamalı kazanç amaçlı koymalı ,geceleri yüzlerce uçağı İstanbul havalimanında yatırmamalı ,o uçaklar geceleri de uçmalı
  • Pilotlara olan bakış açınızı bu fotodan anlayabiliyoruz.
  • Kuzey afrikanın Fas ile Beraber En İllegal yeridir Libya.
  • Uçağı iki hostes uçurmuş, kaptanlar ortada yok.
  • Neden neden…
  • Biz daha ucuza veriyorduk malı
  • Sayin Bsk niye gitmemis , kacirmazdi boyle firsatlari , hasta mi yoksa oyle olsa hastayim diye ilan verirdi. Gezicek gorcek yer olarak begenmedi zahir.
  • daha çok arap yani

Türk Hava Yolları, Libya'nın başkenti Trablus'taki Mitiga Uluslararası Havalimanı'na yeniden uçuşlar başlattı.

2015 yılından beri devam eden siyasi kaos ve çatışmalar nedeniyle askıya alınan Trablus seferleri, Türk Hava Yolları tarafından 9 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Libya'ya yapılan bu yeniden uçuşların ardından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Afrika ile kültürel bağların devam ettirileceğini belirtti. Ekşi, "Türk Hava Yolları olarak, kıtalar arasında köprüler kurmanın heyecanını şimdi Libya'nın başkenti Trablus'ta yaşıyoruz. Tarihsel bağlarımızı olan Libya'ya yeniden sefer düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Gelişen pazar ve artan talepler doğrultusunda, Afrika'yı da kültürel anlamda zenginleştirmeye devam edeceğiz. Endüstriyel yatırımlardaki artış ile orta ve uzun vadede Afrika kıtasında turizm ve ticaretin öneminin artacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

THY, Trablus'a yapılacak seferler için özel fiyatlar sunacak. 23 Mart-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında alınacak biletlerle 28 Mart-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul'dan Trablus'a 379 dolardan, Trablus'tan İstanbul'a ise 299 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek.

Bu seferler Boeing B737 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek ve haftada üç gün, salı, perşembe ve pazar günleri yapılacak. Türk Hava Yolları'nın bu adımı, bölgedeki ulaşım ve turizm sektörüne katkı sağlamayı amaçlıyor.

THY 9 yıllık aradan sonra o hattı yeniden açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

tgsci ~ 28 gün önce
tgs ye alim var mi baskanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM6 ~ 28 gün önce
Sonunu düşünen kahraman olamaz... Haydi kabin memuru amir kaptan fo arkadaşlar çıkın şu sarı sendikadan korkmadan çekinmeden HAVASENe bir şans verelim bundan daha kötü ne olabilir, baktik o da aynı,yeni bir alternatif bulunur....hep korkarak bugünlere geldik hiçbir iş ve kurum vazgeçilmez değildir ve de olmamalı da... Her yerde iş te buluruz gerekirse. Dünyayı gezip görüyoruz herkes kabin memuru amir kaptan mı taşıdığımız insanlar?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Semih ~ 28 gün önce
Kim gidecek Libya ya ?siz önce ülke içindeki havalimanlarına uçuş düzenleyin .örneğin Çanakkale yeni havalimanı binası yapıldı pist uzatıldı yüzlerce personel çalışıyor fakat Çanakkale İstanbul seferleri konulmuyor.lafa gelince Çanakkale turizm şehri.peki turist Çanakkale ye nasıl gelecek?uçak yok gemi yok tren yok.geceleri İstanbul havalimanında onlarca uçak yatıyor,o uçakları gece içhatlarda ülke içinde ki şehirler e gönderseler ertesi sabah erkenden o uçaklar tekrar İstanbul a dönse hem THY kazanır hem hizmet olur,fakat yöneticiler Libya ,Afrika ülkeleri gibi yolcunun olmadığı yerlere seferler düzenliyorlar .eğer günün birinde THY satılırsa bu yöneticilere iyi şanslar dilerim.THY kazanç amaçlı bir şirket.iş olsun diye seferler koymamalı kazanç amaçlı koymalı ,geceleri yüzlerce uçağı İstanbul havalimanında yatırmamalı ,o uçaklar geceleri de uçmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 28 gün önce
Pilotlara olan bakış açınızı bu fotodan anlayabiliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İskenderiye Paşası Daver ~ 29 gün önce
Kuzey afrikanın Fas ile Beraber En İllegal yeridir Libya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AI ~ 29 gün önce
Uçağı iki hostes uçurmuş, kaptanlar ortada yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 28 gün önce
Bu kadar saçmalamayı nasıl başarıyorsunuz?
Kuş ~ 28 gün önce
Sennin uçurmandan daha iyi powwww hahaahahhaha
KABİN AMİRİ ~ 28 gün önce
Ne oldu zorunamı gitti.
Kapitan ~ 28 gün önce
Uçakta da öyle davranmıyorlar mı?
Neden 37 ~ 29 gün önce
Neden neden…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Afgan ~ 29 gün önce
Biz daha ucuza veriyorduk malı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOL-AT A. ~ 29 gün önce
Sayin Bsk niye gitmemis , kacirmazdi boyle firsatlari , hasta mi yoksa oyle olsa hastayim diye ilan verirdi. Gezicek gorcek yer olarak begenmedi zahir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 29 gün önce
daha çok arap yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanki ~ 29 gün önce
Sanki kendi gidiyor...riskli bölge..kaos ortamı...oturdukları yerden yorum yapiyolar...
.. ~ 28 gün önce
Aha bir samancı kafa daha.
Yağmur ~ 28 gün önce
Nufusları senden daha çok ve senden daha zenginler
esas gereksiz ~ 28 gün önce
Esas olarak gereksiz olan ırkçılık yapandır. Rabbim bizleri rengarenk ve muhteşem olarak eşrefi maluk olarak yaratmıştır.
Rus olsa ~ 28 gün önce
Bayram ederdin
w ~ 28 gün önce
rus arap farketmez ülkemde yabancı olarak yaşayan kimseyi görmek istemiyorum. Sizin gibi paraya tapanlar anlamaz bunu.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000