25 Nisan 2024, Perşembe 15:23:09

Türkiye'den Yunanistan'a giden turist sayısında büyük artış!

Yunanistan Turizm Konfederasyonu (SETE) tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde Yunanistan'a gelen yabancı turist sayısı önemli ölçüde arttı.
  • Aleyhimize ne varsa yapan yunana tatile gidilmesi ağrıma gidiyor ama ülkemizdeki aşırı enflasyon, pahalılık,otel ve esnafın bitmek bilmeyen fırsatçılıkları,magandalar, devletin hiç bir şeyi umursamaması düzen,nizam,güvenlik sorunları insanların oraya gitmesine sebep oluyor maalesef...

Yunanistan Turizm Konfederasyonu (SETE) tarafından yapılan açıklamaya göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde Yunanistan'a gelen yabancı turist sayısı önemli ölçüde arttı. SETE'nin verilerine göre, bu dönemde Yunanistan'a giden turist sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15,7 oranında artarak 2 milyon 840 milyona ulaştı.

Turizm DataBank verilerine göre, Türkiye'den Yunanistan'a giden turistlerdeki artış oranı yüzde 47,3 ile son derece yüksek seviyede gerçekleşti. Özellikle karayolu girişlerinde, Türkiye ve Bulgaristan'dan gelen turistlerdeki artış yüzde 50'ye kadar ulaştı.

Yunanistan'ın turizm sektöründe yaşanan bu artış, ülkenin çeşitli turizm destinasyonlarının cazibesini artırdığını gösteriyor. Bu olumlu trend, Yunanistan'ın turizm gelirlerinde önemli bir artışa işaret ediyor ve ülkenin ekonomisine olumlu katkı sağlıyor.

Yunanistan hükümeti ve turizm endüstrisi temsilcileri, bu olumlu gelişmenin sürdürülebilir turizm politikalarıyla desteklenerek devam ettirilmesi gerektiğini vurguluyor. Ayrıca, ülkenin turizm altyapısının ve hizmet kalitesinin artırılması için çeşitli çalışmaların yapılması planlanıyor.

Türkiye'den Yunanistan'a giden turist sayısında büyük artış!

Yorumlar

Acı ama gerçek ~ 9 gün önce
Aleyhimize ne varsa yapan yunana tatile gidilmesi ağrıma gidiyor ama ülkemizdeki aşırı enflasyon, pahalılık,otel ve esnafın bitmek bilmeyen fırsatçılıkları,magandalar, devletin hiç bir şeyi umursamaması düzen,nizam,güvenlik sorunları insanların oraya gitmesine sebep oluyor maalesef...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000