24 Kasım 2019, Pazar 23:26:06

Onur Air pilotu Yılmazer Kaptan göklere veda etti

Esref Yilmazer 25 yildir Onur Air de hizmet verdigi havacilik sektorune, bgn itibariyle yastan dolayi emekliye ayrilmasi sebebiyle sonlandirmistir. Faal uçuculuk hayatini bgn son ucusunu ist-ayt-ist seferi ile 10.00 da istanbul a inerek tamamlamistir.
  • Sevgili Eşref Yılmazer kaptanım.Öncelikle yeni hayatınızda sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum.Bu kadar uzun yıllardır birikmiş olan değerli tecrübelerinizi yeni nesillerre aktarmaya devam etmenizi temenni ederim. Bizlere öğrettiğiniz herşey için ayrıca çok çok teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle.Sağlıcakla kalın.
  • O Esref kaptani ovenler emekli olduktan sonra iki gun sonra bir telofon acip hatirini sormasssiniz . Bu kaptan gitdi ucus isletme baskanina 30 dakika beni onur hava yollarindan attirmak icin Ercan Kaptana sikayet etdi.Rizkimi veren Allah .Allah ne derse o olur .
  • Değerli kaptanım, Verdiğiniz eğitimlerle yetiştirdiğiniz onlarca pilot, sizleri her zaman güzel hatırlayacaktır. Emeklilik hayatınızın dilediğiniz kadar güzel geçmesini temenni ederim. Hoşça kalın. Mustafa Kemal ÖZDEMİR
  • hocam sağlıklı günleriniz olsun.ellerinizden öperim
  • Hocam, tecrübelerinizi bizlere bıkmadan ve usanmadan aktarırken harcadığınız emekler için çok teşekkür eder, bir ömür boyu; sağlık huzur mutluluk dolu emeklilik günleri dilerim.
  • Mutlu,sıkıntısız,sağlıklı ve bol eğlenceli bir emeklilik dilerim sayın hocam.
  • KAPTANIM SAGLIK HUZUR DOLU EMEKLİLİK YILLARI DİLERİM
  • ARKADAŞLAR .HABERİ OKUYUP ONDAN SONRA BEĞENMEMEYİ TERCİH EDİN. :) KAPTANIM. MUTLU BİR EMEKLİLİK DİLERİM.
  • RÜYA RÜYA RÜYA
  • 1985 yılından beri uçuyorum, 57 yaşımdayım Nasıl insanlar 25 yılda nasıl başarıyorlar 65 yaşını doldurup emekli oluyorlar

Onur Havayolları kaptan pilotlarından Eşref Yılmazer 25 yılı aşan havacılık kariyerini emeklilik ile sonlandırdı. 

Son 25 yıldır Onur Havayolları bünyesinde görev yapan Yılmazer Kaptan, bugün son uçuşunu gerçekleştirdi. Yılmazer kaptan İstanbul-Antalya-İstanbul uçuşu ile çeyrek asırı aşkın süredir içerisinde olduğu havacılık sektörüne yaştan emeklilik olması sebebiyle noktayı koydu. 

Eşref Yılmazer, son uçuşunun ardından sevenleri ve kabin ekibi ile birlikte çiçeklerle karşılandı. Tecrübeli havacı uçuş ekibi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 



Onur Air pilotu Yılmazer Kaptan göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Tankut ~ 4 yıl önce
Sevgili Eşref Yılmazer kaptanım.Öncelikle yeni hayatınızda sağlık,mutluluk ve başarılar diliyorum.Bu kadar uzun yıllardır birikmiş olan değerli tecrübelerinizi yeni nesillerre aktarmaya devam etmenizi temenni ederim. Bizlere öğrettiğiniz herşey için ayrıca çok çok teşekkür ederim. Görüşmek dileğiyle.Sağlıcakla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli ~ 4 yıl önce
O Esref kaptani ovenler emekli olduktan sonra iki gun sonra bir telofon acip hatirini sormasssiniz . Bu kaptan gitdi ucus isletme baskanina 30 dakika beni onur hava yollarindan attirmak icin Ercan Kaptana sikayet etdi.Rizkimi veren Allah .Allah ne derse o olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air F/O ~ 4 yıl önce
Değerli kaptanım, Verdiğiniz eğitimlerle yetiştirdiğiniz onlarca pilot, sizleri her zaman güzel hatırlayacaktır. Emeklilik hayatınızın dilediğiniz kadar güzel geçmesini temenni ederim. Hoşça kalın. Mustafa Kemal ÖZDEMİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avni ~ 4 yıl önce
hocam sağlıklı günleriniz olsun.ellerinizden öperim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koray B. ~ 4 yıl önce
Hocam, tecrübelerinizi bizlere bıkmadan ve usanmadan aktarırken harcadığınız emekler için çok teşekkür eder, bir ömür boyu; sağlık huzur mutluluk dolu emeklilik günleri dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 4 yıl önce
Mutlu,sıkıntısız,sağlıklı ve bol eğlenceli bir emeklilik dilerim sayın hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKAN L. SUNGUROGLU ~ 4 yıl önce
KAPTANIM SAGLIK HUZUR DOLU EMEKLİLİK YILLARI DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fdogans ~ 4 yıl önce
Hocam hayırlı olsun. En içten dilek, saygı ve sevgilerimle..
TROLLERE ~ 4 yıl önce
ARKADAŞLAR .HABERİ OKUYUP ONDAN SONRA BEĞENMEMEYİ TERCİH EDİN. :) KAPTANIM. MUTLU BİR EMEKLİLİK DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanane ~ 4 yıl önce
Yalakalık yapma
Onur = ~ 4 yıl önce
RÜYA RÜYA RÜYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben mi garibim ? ~ 4 yıl önce
1985 yılından beri uçuyorum, 57 yaşımdayım Nasıl insanlar 25 yılda nasıl başarıyorlar 65 yaşını doldurup emekli oluyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000