04 Ocak 2024, Perşembe 11:59:54

Sabiha Gökçen'de gergin anlar!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aldığı uçak bileti ile yanlış perona giren yolcu ile yer personeli arasında çıkan sözlü tartışmada havalimanında gerilime neden oldu.
  • Kurallara uyacaksın ve evet senin kim yada kimin tanıdığı olman önemsizdir o da kurallara uyacak. Hizmet alan terbiyeli olmalı. Örnekteki şahıs gibi davranmamalı. El kol hareketleri yapmakla görevli üzerine gidilerek ve kişisel alanını ihlali ile kışkırtılmış görünüyor.
  • Biz aynı muameleyi uçuş ekiplerinden görüyoruz onları napacaz peki :):):):):):(
  • Kimin nesi oluyorsa o kişi de deşifre edilmeli, Temel Kotilin akrabasıyım diyen birini buyrun yanımda arayın Temel beyi demiştim, gerçekten akrabasıymış sağolsun Temel bey arkadaşım kuralları uygulatmakta görevli yardımcı olun o ne diyorsa doğrudur demişti gözlerim yaşarmıştı
  • Bu tür olaylarda profesyonellik önemli. Ne kadar zor olsa bile profesyonel olmak ve zorundasın. Bu olayda yolcuyu güvenlik görevlilere yönlendirmek ve işine geri dönmesi lazimdi. Unruly pax formu doldurup islem yapilmasi lazimdi. Yer hizmetleri görevlisi kişisel olmaması gerek her daim profesyonel olmasi lazim. Eğitim sart arkadaşlar.
  • Akrabasi hayati bitiriyosa Bakan abisi ötturur artik. Yav arkadas o bakan abin halkin memuru, halkin sahibi degil, bi anlayin artik.
  • Siz birde Ankara'yı görün
  • Gerçekten çok zor bir sektör havacılık hizmet sektörü. Adam orda boarding yapıyor kimlik ve bilet ve yolcu eşleştirmesi yapıyor. Bu meymenetsizde olmaması gereken kapıda ,çalışanlara hakaret tehdit ve darba yelteniyor. Ama yok bunların tüm havayollarınca kara liste edilmesi gerekiyor alternatifsiz kalınca o zaman efendi efendi uçağına biner kaçırsa da değişikliğini yapar.
  • Sonradan görünce sıkıntı büyük ama memlekette bırak tehdit adam dövünce bile bir şey olmadığı ve adalet ve kolluk güçlerinin eli kolu bağlı kalıyor, yazık
  • müşteri her zaman haklıdır umarım bu olaya karışan personele gereken yapılır havacılığın geldiği yere bak yazık
  • Ulan birisi daha bana havaalanında işteyken sen benim kim olduğumu biliyor musun derse Allah yarattı demicem.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aldığı uçak bileti ile yanlış perona giren yolcu ile yer personeli arasında çıkan sözlü tartışmada havalimanında gerilime neden oldu. Görevli memura “Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Senin sülaleni bitireceğim” sözleri ile tehditler savurup ortalığı bir birine katan yolcu, diğer yolcuların araya girmesiyle sakinleştirildi.

Denizli'ye gitmek üzere uçak bileti alan bir yolcu, yanlışlıkla farklı bir firmanın peronuna girmesiyle bir dizi olaylar zinciri başladı. İddiaya göre; yolcu güvenlik görevlisi H.Ö. tarafından yanlış perona girdiği konusunda uyarıldı. Ancak uyarılara tepki gösteren yolcu, güvenlik görevlilerine hakaretlerde bulunarak mukavemet gösterdi. Olay daha da karmaşık bir hal alırken, öfkeli yolcu, “Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Ben Bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” şeklinde tehditler savurarak güvenlik görevlisine karşı agresif tavır sergiledi.

Olaya müdahale eden diğer görevliler, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da durum kontrol altına alınamadı. Güvenlik görevlisi H.Ö'nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu, havalimanında gerilimi artırarak, ortalığı birbirine kattı. Olayın ardından havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı. Yolcular ile güvenlikçiler arasında yaşanan bu olay, havalimanında güvenlik protokollerinin ve yolcu yönlendirmelerinin gözden geçirilmesine neden oldu.

 

Sabiha Gökçen'de gergin anlar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

. ~ 4 ay önce
Kurallara uyacaksın ve evet senin kim yada kimin tanıdığı olman önemsizdir o da kurallara uyacak. Hizmet alan terbiyeli olmalı. Örnekteki şahıs gibi davranmamalı. El kol hareketleri yapmakla görevli üzerine gidilerek ve kişisel alanını ihlali ile kışkırtılmış görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heheh ~ 4 ay önce
Biz aynı muameleyi uçuş ekiplerinden görüyoruz onları napacaz peki :):):):):):(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimin nesi ~ 4 ay önce
Kimin nesi oluyorsa o kişi de deşifre edilmeli, Temel Kotilin akrabasıyım diyen birini buyrun yanımda arayın Temel beyi demiştim, gerçekten akrabasıymış sağolsun Temel bey arkadaşım kuralları uygulatmakta görevli yardımcı olun o ne diyorsa doğrudur demişti gözlerim yaşarmıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unruly pax - PGS yer ~ 4 ay önce
Bu tür olaylarda profesyonellik önemli. Ne kadar zor olsa bile profesyonel olmak ve zorundasın. Bu olayda yolcuyu güvenlik görevlilere yönlendirmek ve işine geri dönmesi lazimdi. Unruly pax formu doldurup islem yapilmasi lazimdi. Yer hizmetleri görevlisi kişisel olmaması gerek her daim profesyonel olmasi lazim. Eğitim sart arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heheh ~ 4 ay önce
Sırf işini yapıyorsun diye anana bacına karına kızına hönküre hönküre küfür ettiklerinde sen öyle yaparsın kardeş. Ben olsam deski kafasına geçirmiştim. Arkadaş iyi bile sabretmis
Eyvah eyvah ~ 4 ay önce
Akrabasi hayati bitiriyosa Bakan abisi ötturur artik. Yav arkadas o bakan abin halkin memuru, halkin sahibi degil, bi anlayin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yhm ~ 4 ay önce
Siz birde Ankara'yı görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merdan ~ 4 ay önce
Gerçekten çok zor bir sektör havacılık hizmet sektörü. Adam orda boarding yapıyor kimlik ve bilet ve yolcu eşleştirmesi yapıyor. Bu meymenetsizde olmaması gereken kapıda ,çalışanlara hakaret tehdit ve darba yelteniyor. Ama yok bunların tüm havayollarınca kara liste edilmesi gerekiyor alternatifsiz kalınca o zaman efendi efendi uçağına biner kaçırsa da değişikliğini yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 4 ay önce
Sonradan görünce sıkıntı büyük ama memlekette bırak tehdit adam dövünce bile bir şey olmadığı ve adalet ve kolluk güçlerinin eli kolu bağlı kalıyor, yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam haklı 100 ~ 4 ay önce
müşteri her zaman haklıdır umarım bu olaya karışan personele gereken yapılır havacılığın geldiği yere bak yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heheh ~ 4 ay önce
Numaranı yazsana kardeş, iş yerine gelip ana avrat sovecem sana sende mal gibi duracaksın karşımda bunu da videoya çekip internete yukleyecem hadi
Civata ~ 4 ay önce
Ulan birisi daha bana havaalanında işteyken sen benim kim olduğumu biliyor musun derse Allah yarattı demicem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000