30 Ekim 2021, Cumartesi 08:40:09

Sunexpress İngiltere'den Türkiye'ye 3 yeni hat açıyor

Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2022 sezonunda İngiltere'den Antalya ve Dalaman'a 3 yeni hat açıyor.
  • Kuyruk acısı demeniz ne kadar ayıp ülkenin bu ekonomisinde işten çıkartılanlara empati kurun bencil olmayın
  • Öyle büyük haksızlık yaptınız ki şurda çıkacak şirket haberini bekliyoruz. Pandemide emeğimizi sömürdünüz, yaz sezonunda nefes aldırmadınız. Kara geçtik dedikten insanları işinden ettiniz. Bu yaptıklarınız yüzünden umarım gün yüzü görmezsiniz.
  • Şu pilot alımlarına da artık başlasan sunex!

Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2022 yılında İngiltere'den Türkiye'ye 3 yeni hat açıyor. Mart ve nisan aylarında başlayıp ekim sonuna kadar sürecek uçuşların detayları şöyle:

Birmingham-Antalya: 2 Nisan'da başlayıp 29 Ekim'e kadar sürecek. 6 Haziran'dan itibaren uçuş sayısı haftalık 3'e çıkarılacak.

Edinburg-Antalya: 2 Nisan'da başlayıp 29 Ekim'e kadar sürecek. 7 Haziran'dan itibaren frekans sayısı 3'e çıkacak.

Gatwick (Londra)-Dalaman: 26 Mart'ta başlayıp 30 Ekim'e kadar yapılacak. Haftalık 3 frekansla başlayacak olan uçuşlar 24 Mayıs'tan itibaren haftanın her günü icra edilecek.

Sunexpress İngiltere'den Türkiye'ye 3 yeni hat açıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ayıp ~ 2 yıl önce
Kuyruk acısı demeniz ne kadar ayıp ülkenin bu ekonomisinde işten çıkartılanlara empati kurun bencil olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SXS teknik ~ 2 yıl önce
Öyle büyük haksızlık yaptınız ki şurda çıkacak şirket haberini bekliyoruz. Pandemide emeğimizi sömürdünüz, yaz sezonunda nefes aldırmadınız. Kara geçtik dedikten insanları işinden ettiniz. Bu yaptıklarınız yüzünden umarım gün yüzü görmezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acı ~ 2 yıl önce
Ne kuyruk acısı varmış arkadaş sende :) tüm sunexpress haberlerini trollemişsin :))
Sxsteknik ~ 2 yıl önce
Kardeş sende de sağlam gırtlak varmış. Adam arkadaşlarımızı haksız çıkardılar diyor, prosedürleri hiçe sayan inşaat demircisinden motora parça takmayan adam hala deputy lik yaparken, işini düzgün yapan arkafaşlarımızı çıkardılar çıkarmaya devam ediyor diyor sen ne diyorsun? Umarım o kuyruklu yılan seni de sokar bir gün o zaman anlarsın
Teknik ~ 2 yıl önce
Teknikteki yöneticilerin yatacak yeri yok
Cadet ~ 2 yıl önce
Şu pilot alımlarına da artık başlasan sunex!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adam ~ 2 yıl önce
Ne alımı? teknikten başlayan çıkarmalar cockpite ulaşmasa diye duacıyız!uzun bir süre unutun sxs pilot almaz,ancak mevcut ekipten arap ülkelerine geçiş olursa ki ağırlıklı fo olur,ücretler düştü mecburi ücretsiz haftadan dolayı eh belki 10 kişi daha alır yaza girerken olduğu gibi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000