02 Mart 2022, Çarşamba 15:27:16

Sunexpress'ten çalışanlarına bonus müjdesi

Sunexpress Havayolları, bu ay çalışanlarına takdir ödemesi adıyla bir bonus yatıracak.
  • Biz almadık, onlarda almasın zihniyetindeki tek ama tek millet olabiliriz. Onlar gibi bizlerde hak ettik hakkımızı verin denildiği gün adam oluruz ama imkansız.
  • 24 ayda personel giderlerinden 600 milyon öyro uzerinde yapılan kesinti.... 3 kat artan bilet fiyatları ve %80 üzeri doluluk.... Yolcu başına 1 öyro bile kazanmayan ekip... Haydi şimdi 2000 oyro için sukur edelim :)))))
  • Sunexpress’i imrenerek takip ediyorum, serzenişte bulunan arkadaşlara da kıymetini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum, içeriden olunca eleştirmek kolay ama dışardakilerin halini bilseydiniz siz de şükrederdiniz.
  • Yarım maaş verip %200 fazla çalıştırdıklarınıza en az 12 maaş borçlusunuz, adil olmak isterseniz emeğin karşılığını verecekseniz minimum 18 maaş öder borcunuzu bitirir siniz. sonra bonus mu verirsiniz hulufemi o da size kalmış...
  • 24 tane yarım maaş kesip 1 maaş extra verdik demek bonus mu oluyormuş. Hala tüm çalışan ve işten çıkanlara 12 maaş borcunuz var.
  • Adalet olmayınca şirketler köle taciri gibi davranıyor... Isparta kazası sivil havacılık kurallarını hatırlattı otoritelere ama şirketler çabuk unuttu yeni kazalar kapıda çünki ahde vefa olmayan yerde işçi adi işçiye dönüşür parası kadar çalışır bir gözünü kapatır, o gün Isparta kazasının başrolünde ki şirket yöneticileri gibi ülke ülke kaçarlar çalın çalışandan çalın yarın yokmuş gibi çalın namınız yürüsün en gaddar şirket yöneticisi siz olun.
  • normal maaş ve yaklaşık 1.5 maaş bonus yatırıldı , kesilenlerin yanında birşey değil ama yine de teşekkürler
  • Pegasus da first officerlarına hukuksuzca zorla ücretsiz izin verip üzerine dilekçe istesin 1.5 senedir. Dilekçeler yollanmayınca da 25 e 5 günlük sözleşme yöntemi bulup bunu zorla imzalatmaya çalışarak yaptıkları hukuksuzluk ve hak yemeyi yasal zemine oturtmaya çalışsın.
  • Ekip ve pilota ihtiyac olunca , millet katara kacinca nasil da para bulunuyor degil mi ?
  • Bize niye yatmıyor arkadaş,ne kapama parası verdiler nede 2 yıl boyunca kesilen ikramiyelerimizi

Sunexpress Havayolları, bu ay çalışanlarına takdir ödemesi adıyla bir bonus yatıracak.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Sunexpress Havayolları yönetimi, çalışanlarına bonus ödeme kararı aldı. Bonuslar yer çalışanları için 2019 yılında ödenen mikyarın yüzde 25'i, uçuş ekipleri için ise yüzde 25'ten fazla olarak ödenecek.

Söz konusu bonus ödemeleri bu ayki maaşlarla birlikte hesaplara yatırılacak.

Sunexpress'ten çalışanlarına bonus müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Enteresan ~ 2 yıl önce
Biz almadık, onlarda almasın zihniyetindeki tek ama tek millet olabiliriz. Onlar gibi bizlerde hak ettik hakkımızı verin denildiği gün adam oluruz ama imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALGI ~ 2 yıl önce
24 ayda personel giderlerinden 600 milyon öyro uzerinde yapılan kesinti.... 3 kat artan bilet fiyatları ve %80 üzeri doluluk.... Yolcu başına 1 öyro bile kazanmayan ekip... Haydi şimdi 2000 oyro için sukur edelim :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 2 yıl önce
Sunexpress’i imrenerek takip ediyorum, serzenişte bulunan arkadaşlara da kıymetini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum, içeriden olunca eleştirmek kolay ama dışardakilerin halini bilseydiniz siz de şükrederdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12 maaş borçlusunuz ~ 2 yıl önce
Yarım maaş verip %200 fazla çalıştırdıklarınıza en az 12 maaş borçlusunuz, adil olmak isterseniz emeğin karşılığını verecekseniz minimum 18 maaş öder borcunuzu bitirir siniz. sonra bonus mu verirsiniz hulufemi o da size kalmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
24*yarım maaş ~ 2 yıl önce
24 tane yarım maaş kesip 1 maaş extra verdik demek bonus mu oluyormuş. Hala tüm çalışan ve işten çıkanlara 12 maaş borcunuz var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 2 yıl önce
Adalet olmayınca şirketler köle taciri gibi davranıyor... Isparta kazası sivil havacılık kurallarını hatırlattı otoritelere ama şirketler çabuk unuttu yeni kazalar kapıda çünki ahde vefa olmayan yerde işçi adi işçiye dönüşür parası kadar çalışır bir gözünü kapatır, o gün Isparta kazasının başrolünde ki şirket yöneticileri gibi ülke ülke kaçarlar çalın çalışandan çalın yarın yokmuş gibi çalın namınız yürüsün en gaddar şirket yöneticisi siz olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo sxs ~ 2 yıl önce
normal maaş ve yaklaşık 1.5 maaş bonus yatırıldı , kesilenlerin yanında birşey değil ama yine de teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış bilgi ~ 2 yıl önce
yalan yanlış bilgi
Ne mutlu ~ 2 yıl önce
Pegasus da first officerlarına hukuksuzca zorla ücretsiz izin verip üzerine dilekçe istesin 1.5 senedir. Dilekçeler yollanmayınca da 25 e 5 günlük sözleşme yöntemi bulup bunu zorla imzalatmaya çalışarak yaptıkları hukuksuzluk ve hak yemeyi yasal zemine oturtmaya çalışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 2 yıl önce
Ekip ve pilota ihtiyac olunca , millet katara kacinca nasil da para bulunuyor degil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ist ~ 2 yıl önce
Bize niye yatmıyor arkadaş,ne kapama parası verdiler nede 2 yıl boyunca kesilen ikramiyelerimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000